_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Pe ecran rulează un video, iar cei din sală primesc un SMS. În momentul acela se întâmplă ceva fenomenal. Privește reacția celor din sală!

Acest videoclip este un spot de mare succes al unui advertiser mondial. Scenariul a fost unul foarte frumos. Au adunat într-o sală de cinema mai multe persoane și le-au pus un video în care era prezentată o mașină cum merge pe un drum, din unghiul în care ei ar fi fost puși în postura de șoferi.

Ceea ce nu știau ei era faptul că cei ce “manageriau” întregul proiect aveau numărul lor de telefon și setaseră ca fiecare din sală să primească un SMS automat. Acest lucru era valabil pentru toți din sală, în același timp. Bineînțeles că toți care au primit sms-ul au aplecat capul și s-au uitat la telefon, iar în acel moment ceva foarte șocant s-a produs.

Privește despre ce a fost vorba și care a fost reacția celor din sală. Absolut fenomenal!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Official Neo Film Distribution

Comentarii

Comentarii

error: