_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Părinții acestui bebeluș se pupă. Privește ce face bebelușul când observă acest lucru!

Acest bebeluș este surprinzător de amuzant când părinții lui se pupă. Pur și simplu la auzul acelui sunet pe care îl fac cei doi când se pupă, bebelușul nu se poate opri din râs. Privește videoclipul și amuză-te și tu de el! Poți încerca și tu cu bebelușul tău, dacă ai un micuț, pentru a observa dacă reacția este aceeași. Acest bebeluș este foarte foarte amuzat de sunetul unui sărut între părinți și pur și simplu nu se poate opri din râs.

Se vede că și mama micuțului râde înnebunită când observă reacția micuțului. Este greu să te abții din râs când vezi acest clip și mai ales când auzi râsul gingaș al mititelului. Vezi dacă tu reușești să te abții și să vizionezi tot clip-ul fără să râzi. Sunt câteva secunde, însă vei observa cât de greu este să nu râzi. Bebelușul este pur și simplu prea simpatic și te va face să râzi din prima sau cel puțin îți va provoca un zâmbet pe față care nu te va părăsi întreaga zi.

Privește aici!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Kimberlee Heberle

Comentarii

Comentarii

error: