_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Pare că vei privi o simplă fotografie. Acordă puțin mai multă atenție și vei rămâne surprins!

V-ați gândit vreodată cât de rapid trece viață? V-ați întrebat vreodată cât veți zăbovi pe acest pământ? Cât de mult timp avem la dispoziție, ce facem cu el și cum trece? Iată câteva dintre întrebările fără răspuns. Iată câteva din întrebările care ne vin foarte rar în minte, însă ale căror răspunsuri le trăim zilnic. Iată cât de mult ne schimbăm de la o zi la alta și nici măcar nu realizăm.

Totul ne este ilustrat printr-un simplu show live, cu desene în creion și culori. Iată toate aceste întrebări, cu tot cu răspunsurile lor, așezate pe hârtie. Iată cum în doar patru minute poți ilustra un ciclu al unei vieți pline de speranță, de probleme, de fericire, de clipe de tot felul.

Privește ce înseamnă măiestria și ce înseamnă viziunea unui artist. Privește și realizează pentru prima oară cum viața zboară pe lângă noi!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: 석정현

Comentarii

Comentarii

error: