_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Omul trebuie să fie inteligent

– Mulți cred că: omul inteligent e cel care a citit mult, a primit o educație bună, a călătorit mult și cunoaște mai multe limbi.
Însă puteți avea toate acestea și să fiți lipsit de inteligență, și viceversa.

Человек должен быть интеллигентен!
Inteligența nu constă doar în cunoștințe, dar în capacitatea de a înțelege o altă persoană. Ea se manifestă în mii și mii de lucruri mărunte: capacitatea de a argumenta cu respect, comportamentul modest la masă, capacitatea de a ajuta pe neobservate pe cei din jur, ocrotirea mediului, a nu arunca pe jos mucuri de țigară sau înjurături, idei proaste (acestea la fel sunt gunoi).


Am cunoscut în nordul Rusiei, câțiva țărani care erau cu adevărat inteligenți. Ei păstrau o curățenie surprinzătoare în casele lor, știau să aprecieze melodiile bune, știau să povestească câte și mai câte (adică, ceea ce se întâmpla cu ei sau cu alții), duceau un mod de viață ordonat, erau primitor și prietenoși, și erau alături de cei aflați în suferință și în bucurii.
Inteligența este abilitatea de a înțelege, de a percepe, este atitudine tolerantă față de lume și oameni.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: