_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Oamenii deştepţi se culcă târziu, aruncă hainele dezordonat şi pot răspunde cu cuvinte tăioase

Dacă în copilărie aţi fost mustraţi pentru haos pe masa de lucru şi nu vă plăcea să vă culcaţi devreme, iar odată cu vârsta aţi înţeles că uneori un cuvânt tăios poate rezolva problema, atunci redacţia noastră are o veste bună pentru dvs.: s-ar putea să fiţi o persoană foarte deşteaptă. Acest fapt îl dovedesc şi cercetătorii.

Oamenii deştepţi îşi permit uneori cuvinte necenzurate

E foarte răspândită părerea că înjurăturile sunt folosite doar de oamenii needucaţi din motiv că ei au un vocabular foarte sărac. Dar de fapt vocabularul sărac pare a fi o trăsătură a oamenilor care nu folosesc niciodată cuvinte necenzurate.

Cercetătorii americani au făcut un experiment interesant: participanţii la experiment trebuiau să spună cât mai multe cuvinte necenzurate. Rezultatul a fost neaşteptat: persoanele care au numit cele mai multe cuvinte de acest fel s-au dovedit a avea şi cel mai înalt IQ din grup. Calităţile oratorice ale acestor persoane erau de asemenea în top.

Totuşi trebuie spus că omul deştept e caracterizat şi de capacitatea de a înţelege când anume poţi folosi un vocabular sau altul şi când este mai bine să taci.

Oamenii deştepţi au obiceiul de a se culca târziu

Cercetătorii au urmărit timp îndelungat oamenii remarcabili şi au ajuns la concluzia că cei care merg la somn foarte târziu au şi cel mai mare IQ. Aşadar dacă aveţi şi dvs. această obişnuinţă, să aveţi în vedere că faceţi parte dintr-o companie destul de selectă.

Dezordinea artistică şi mintea puternică merg mână în mână

Aşa arăta masa de lucru a lui Albert Einstein

Universitatea din Minnesota a realizat o cercetare care a dat un rezultat neaşteptat: haosul pe masa de lucru nu demonstrează că omul e delăsător, ci că el este concentrat asupra unor lucruri cu adevărat importante. Aşa se şi întâmplă: când nu prea avem de lucru, începem să ne ocupăm cu chestiuni secundare: să ştergem masa, să aranjăm obiectele etc.

De asemenea psihologii afirmă că lipsa de ordine convenţională arată o dispoziţie creativă şi lărgeşte orizonturile gândirii.

.

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: