_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

O mamă este nevoită să își îmbrace cei 4 bebeluși. Privește cum îi stăpânește pe toți în același timp!

Este de multe ori foarte greu să ai grijă de bebelușul tău, acesta îți face o groază de probleme și își e foarte greu să te descurci cu el și cu celelalte treburi din casă. Imaginează-ți măcar pentru o secundă că această mamă are 4 astfel de ghemotoace de care trebuie să aibă grijă.

Cum crezi că se descurcă ea? Iată ce înseamnă să fii cu adevărat o mamă eroină și să te descurci cu patru bebeluși în același timp! Această doamnă nu pare a avea probleme. Probabil experiența și obișnuința își spun cuvântul. Cei 4 bebeluși se amuză teribil și sunt care mai de care mai agitați, mai răzleți.

Unul se dă jos din pat, ceilalți se târăsc să coboare și ei, pe unul îl îmbracă mama, apoi îl ia pe celălalt, însă în același timp trebuie să aibă grijă și de cel de jos și să îi tragă înapoi și pe cei ce s-au târât pe marginea patului. Este absolut incredibil cum reușește să facă așa ceva această mamă. Iată însă cum reușește să îi îmbrace pe toți patru și să îi pună la punct!

Autor text: Perfect Ask

Sursa:Dan Gibson

Comentarii

Comentarii

error: