_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu stați într-o casă plină de murdărie! Iată cât de des trebuie să curățați fiecare lucru!

Este vara și afară este vreme frumoasă. Acum multe gospodine se gândesc să facă curățenie în toată casă. După care vor simți prospețimea verii și se vor simți mult mai confortabil în locuința lor. Însă deseori vă întrebați dacă este suficient să faceți acest lucru doar o dată în an.

Noi vă prezentăm în continuare 12 lucruri din casa dvs despre care veți afla cât de des trebuie curățate.

clean

 Şкץαηđรτα®

1. Cerșafurile

Sheets

Stilfehler, Wikimedia Commons

Bineînțeles că cearșafurile trebuie schimbate cât mai des, deoarece ele sunt în contact direct cu pielea. Spălați-le o dată pe săptămână în apă fierbinte și uscați-le bine.

2. Pernele

Pillows

Kristopha Hohn, Flickr

Deși pernele sunt mereu acoperite cu fețe de pernă, totuși trebuie să le curățați o dată la aproximativ 3 luni pentru a preveni dezvoltarea diferiților microbi și bacterii.

3. Saltelele

Mattress

All You

Dacă veți curăța saltelele o dată la jumătate de an, atunci cu siguranță somnul dvs va fi mult mai plăcut.Puteți folosi fie produse chimice de curățare, fie produse naturale.

4. Aragazul

Oven

All You

Ne place să mâncăm în fiecare zi ceva gustos și sănătos. Pe lângă spălarea veselei după mese, este necesar să fie curățat și aragazul. Dacă va fi curățat mai des, atunci va fi și mai ușor de îndepărtat murdăria. Puteți găsi o mulțime de metode de curățare rapidă a aragazului.

5. Mașina de spălat vesela

Dishwasher

noricum, Flickr

Curățați mașina de spălat vesela o dată în lună. Turnați un pahar de oțet în compartimentul pentru detergent și programați-o la un ciclu deplin cu apă fierbinte.

6. Mașina de spălat rufe 

Washer Clothes

OlegDoroshin

Ne bucurăm mult când mașina de spălat îndepărtează orice murdărie și împrospătează hainele, dar mașina de spălat, de asemenea, are nevoie să fie curățată. Atunci când spălați rufe albe, adăugați mai mult înălbitor și veți prinde doi iepuri deodată: rufe și mașina de spălat curate.

7. Computerul

Computer

Gino Carteciano, Flickr

Se spune că tastatura este cel mai murdar obiect din casă. Printre taste se adună destul de multă murdărie și se dezvoltă microbii. Folosiți alcool sau alte soluții dezinfectante pentru a curăța tastatura și mouse-ul.

8. Geamurile

Window

michaelgoodin, Flickr

Dacă veți spăla geamurile de două ori pe an, vă veți bucura din plin de lumina soarelui. Puteți folosi soluții de curățare care vă plac mai mult – fie chimice, fie naturale.

9. Ramele ferestrelor

Window Screen

Radnatt

Nu doar sticla unei ferestre trebuie să strălucească, dar și rama acesteia trebuie să fie mereu curată. Curățați-le cel puțin o dată pe an.

10. Covoarele 

Clean Carpet

All You

Desigur că noi curățăm murdăria de pe covoare foarte des cu ajutorul aspiratorului. Încercați însă să spălați temeinic covoarele cel puțin o dată pe an. Veți simți imediat diferența.

11. Faianța

Grout

Şкץαηđรτα®

Baia sau toaleta sunt curățate permanent, dar încercați cel puțin o dată pe an să faceți o curățenie temeinică și a faianței.

12. Mobilierul din lemn

Wood Furniture

Matt, Flickr

Curățați mobilierul din lemn mai bine cel puțin o dată în an. Folosiți lavete și produse speciale pentru lemn ca să nu se deterioreze.

Vă dorim să aveți o casă cât mai curată!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error: