_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu îți mai poți scoate inelul de pe deget? Privește acest truc care te va ajuta imediat!

De multe ori întâmpinăm cu toții o problemă atunci când purtăm pe degete inele sau când dorim să purtăm verigheta. Nu le mai putem scoate. Este cu adevărat deranjant și uneori chiar dureros să nu mai poți scoate un inel de pe deget și să ți se umfle degetul.

Acum ai găsit soluția cea mai simplă și cea mai rapidă. Este nevoie doar să încerci cu ajutorul unui ac să introduci un fir de ață pe sub el, apoi să încolăcești ața pe deget. O să vezi cât de simplu este. După ce ai terminat acest pas, în momentul în care apuci capătul de sub inel și începi să tragi de el, descolăcind ața de pe deget, inelul va veni jos singur.

Super, nu-i așa? Dacă ți-a fost util postează clip-ul mai departe cu un share, pentru ca prietenele tale să nu se chinuie și ele să își dea inelele jos de pe degete și să reușească din prima, foarte rapid!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: TheCrazyGamesYT

Comentarii

Comentarii

error: