_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu dispera! Iată sfaturile care te vor ajuta să treci peste orice obstacol în viaţă!

Tot ce vi se întâmplă se petrece în primul rând în mintea dvs. Veţi putea trece peste orice neplăceri, dificultăţi şi tulburări dacă vă veţi forma o atitudine corectă faţă de ele. Acesta e şi secretul fericirii – indiferent de ce se întâmplă în jurul dvs. şi de oamenii din jur, e nevoie să menţineţi o armonie sufletească.

Astfel chiar şi problemele vă vor aduce un soi de bucurie, căci veţi învăţa să trageţi foloase din orice situaţie şi să păstraţi mereu pacea lăuntrică. Citiţi cu atenţie recomandările de mai jos, care vă vor ajuta să deprindeţi o viziune mai înţeleaptă asupra vieţii.

мышление

Sfaturi care vă vor ajuta să treceţi peste dificultăţi

1. Totul este aşa cum este

Dacă dvs. nu puteţi accepta situaţia aşa cum este ea, să ştiţi că chiar asta e rădăcina tuturor problemelor dvs. Învăţaţi să acceptaţi lucrurile pe care nu le puteţi schimba, smeriţi-vă în faţa inevitabilului, căci astfel nu veţi mai irosi putere sufletească în zadar. În afară de aceasta există o legitate simplă: imediat ce vă împăcaţi cu situaţia creată, ea se rezolvă de la sine!

2. Încetaţi să complicaţi lucrurile

Cât de mult ne place să creăm probleme pe loc gol, nu-i aşa? Dar acum e momentul de a pune capăt acestei deprinderi bolnăvicioase, care creează probleme atât celor din jur, cât şi nouă înşine. Omul care priveşte cu simplitate problemele din viaţa sa, scapă rapid de ele.

пазл

3. Fiţi mereu pregătit să vă schimbaţi

Vreţi să schimbaţi lumea din jur? Începeţi schimbarea cu voi înşivă! Este mult mai simplu şi mult mai eficient, căci e nevoie aduceţi schimbări într-o singură persoană, nu în mulţimea din jurul dvs.! Cercetaţi mereu dacă din problemele vieţii aţi tras concluziile necesare, dacă aţi devenit un om mai bun…

измени себя

4. Eşecul este doar o etichetă

Thomas Edison spunea: “Eu nu am suferit nici un eşec în invenţia becului. Eu doar am găsit 99 de moduri în care el nu funcţionează”. Genial, nu-i aşa? Găsiţi un folos în tot ce vi se întâmplă, chiar şi în eşecurile personale, căci “eşecurile” devin doar istorie atunci când nu le mai repetaţi.

цель

5. Totul se petrece aşa cum trebuie să se petreacă

Dacă v-aţi dorit foarte mult ceva, dar acel ceva nu s-a împlinit până la urmă, să ştiţi că asta e spre bine. Tot ce vi se întâmplă poate avea urmări pozitive dacă priviţi lucrurile dintr-o perspectivă corectă. Oamenii nu prea acceptă schimbările, dar o parte din ele chiar sunt bune, chiar dacă prima impresie ne spune altceva.

6. Aici, acum!

Puneţi preţ pe actualitate. Clipele pe care le trăiţi aici şi acum se transformă foarte curând doar în amintiri. Nu lăsaţi viaţa să vă ocolească!

счастье

7. Nu fiţi sclavul dorinţelor

Nu vă întristaţi dacă nu vi s-a întâmplat ceea ce v-aţi dorit. Emoţiile sunt o parte a personalităţii şi pot fi controlate şi ele. De multe ori noi ne dorim ceea ce nu ne este deloc de folos.

раб

8. Frica este doar o iluzie

Înţelegi-vă fricile şi le veţi învinge! În realitate frica vă ajută de multe ori dacă o depăşiţi. Bunăoară frica de a rămâne singur îl ajută pe om să devină binevoitor faţă de cei din jur. Cercetaţi-vă cu atenţie frica şi faceţi-o să acţioneze în folosul dvs. şi al celor apropiaţi.

страх

9. Bucuraţi-vă!

În viaţa noastră de zi cu zi e imposibil să eviţi problemele, ele apar mereu şi peste tot. Dar acelaşi lucru se poate spune şi despre lucrurile îmbucurătoare din viaţa noastră! Nu uitaţi niciodată de ele şi nu lăsaţi problemele să prevaleze în starea dvs. sufletească.

10. Nu vă comparaţi cu cei din jur

Încetaţi să vă comparaţi pe voi înşivă cu cei care, după părerea dvs., se află într-o stare mai bună. Fiecare are problemele sale, mai mari sau mai mici, pur şi simplu nu toţi le arată în public. Să te compari cu alţii este cel puţin o lispă de respect faţă de sine. Fiţi mulţumiţi de ceea ce aveţi, e mereu suficient pentru fericire!

кеды

11. Nu sunteţi o victimă

Asumaţi-vă o dată şi o dată responsabilitatea! Dvs. răspundeţi pentru ceea ce vi se întâmplă, iar nu altcineva, de aceea nu căutaţi să învinovăţiţi pe cei din jur pentru faptele pe care le-aţi fi putut schimba de sine stătător. Dimpotrivă, învăţaţi din aceste eşecuri şi luaţi deciziile asumându-vă mereu scenariul cel mai prost.

12. Totul este trecător

Totul trece, totul se află într-o continuă mişcare. În situaţii dificile amintiţi-vă că vor trece neapărat şi acestea. Timpul trece şi e păcat să îl irosim gândindu-ne doar la rău.

13. Minunile chiar se întâmplă

Dacă credeţi în asta, viaţa se schimbă radical într-un mod minunat. În fiecare zi se întâmplă ceva deosebit. Deschideţi-vă inima şi umpleţi-o de dragoste pentru cei din jurul dvs., căci dragostea este cea mai mare minune!

свет

Ce îl face pe om să fie interesant? Inteligenţa, puterea, voinţa? Nu. E vorba doar de bunătate, căci ea este liantul care îi uneşte pe oameni cu adevărat.

мышление

Noi trecem cu toţii prin situaţii dificile, dar dacă vom avea o atitudine binevoitoare faţă de oamenii din jurul nostru, atunci lucrurile neapărat se rezolvă spre bine. E greu să crezi în asta, căci noi suntem educaţi să gândim altfel, dar acesta e un adevăr.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: