_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Nu ați fi ghicit niciodată cum arată harta lumii în diferite țări!

Cele mai multe cunoștințe despre lumea în care trăim le obținem din trei surse principale: observația personală, emisiunile TV științifice şi culturale și lecțiile de geografie de la școală, unde studiem harta lumii.

Câte țări, atâtea hărți geografice, ba chiar mai multe… Percepția lumii depinde de mentalitatea noastră și de principiile pe care ni le formează încă din copilărie părinții și profesorii. Totul este foarte relativ!

Vă propunem să aruncați o privire la felul cum arată harta lumii creată în diferite părți ale globului. Vă asigurăm: este foarte interesant!

Rusia

Axa Pământului, trece prin capitala Rusiei. După cum puteți vedea, Oceanul Pacific este împărțit în două părți. America și Australia sunt situate la marginea Pământului.

1

Chile

Harta Republicii Chile este foarte neobișnuită – ea este inversată, Da, da, ați citit bine! Astfel, acest stat din sud-vestul Americii de Sud, domină vizual. Ce șmecheri mai sunt și chilienii!

2

Europa

Axa verticală a lumii trece prin Londra. America si Australia se înghesuie la periferii.

3

Statele Unite ale Americii

După cum era de așteptat, Statele Unite ale Americii se află în centrul Lumii. Rusia, India și China sunt împărțite în 2 părți.

4

China

China este situată pe malul vestic al Oceanului Pacific. Iar Africa și Europa sunt la periferii.

5

Australia

Australienii, ca de obicei, au dat dovadă de extravaganță. Ei desigur au trecut axa pământului prin continentul lor. În plus, ei au întors harta la 180°.

6

Africa de Sud

Africa de Sud, de asemenea, s-a pomenit în partea de sus. La marginea Pământului s-au pomenit Rusia și Regiunea Pacifică.

7

V-ați imaginat vreodată că harta lumii ar putea arăta astfel? Sperăm că va fost interesant și că ați descoperit ceva nou! Dar prietenii dvs au văzut cum arată harta în diferite țări ale lumii?

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: