_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Niciodată nu m-am gândit să utilizez în acest fel creioanele colorate. Se obţine o decoraţie fermecătoare…

Nişte lumânări frumoase sunt capabile să creeze o atmosferă romantică şi pur şi simplu să dea impresia unei ambianţe plăcute. În ziua de azi piaţa oferă tot felul de lumânări, de diferite dimensiuni, culori şi arome.

Dar de ce să cheltui bani pentru un lucru care poate fi făcut cu uşurinţă acasă? Căci practic toată lumea are lumânări din parafină.

Astăzi redacţia noastră vă va relata cum puteţi transforma o lumânare obişnuită într-o operă de artă! Această ocupaţie e foarte distractivă şi are un farmec aparte. În plus puteţi implica şi copiii în această activitate, le va face multă plăcere.

Lumânări colorate

Veţi avea nevoie de

  • lumânare de parafină
  • pahare de carton
  • pahar de sticlă
  • creioane din ceară colorate
  • fitil
  • o bucăţică de sticlă sau metal
  • uleiuri esenţiale pe care le preferaţi

Instrucţiuni

1. Pregătiţi fitilul, puteţi să-l cumpăraţi sau să-l faceţi de sine stătător. Aşezaţi o bucăţică de parafină într-un pahar de carton şi topiţi-o în cuptorul cu microunde sau la baine-marie. Faceţi o mică gaură în bucăţica de sticlă sau metal şi treceţi fitilul prin ea. Aşezaţi piesa obţinută într-un pahar de sticlă şi turnaţi deasupra parafina pregătită ca să o fixeze.

2. Tăiaţi creioanele în bucăţele mici, alegând culorile pe care le preferaţi.

3. Aşezaţi parafina şi bucăţelele de creioane în pahare de carton şi puneţi-le să se topească în cuptorul cu microunde, astfel încât în fiecare pahar să fie câte o culoare. Amestecaţi bine tot conţinutul fiecărui pahar până obţineţi o masă omogenă. Adăugaţi ulei esenţial şi turnaţi conţinutul în paharul de sticlă în care aţi pregătit fitilul. Puteţi înclina paharul pentru a obţine o formă deosebită a lumânării.

4. După ce aţi turnat prima culoare, aşteptaţi să se usuce şi adăugaţi-o pe a doua şi aşa mai departe până epuizaţi toate culorile. De asemenea în fiecare strat puteţi adăuga un alt ulei esenţial.

Dacă pregătiţi lumânări pentru sărbătorile de iarnă, puteţi adăuga uleiuri cu aromă de brad sau mandarine. De asemenea puteţi decora paharul în care se află lumânarea cu boabe de cafea, mărgele sau alte obiecte, cu singura condiţie ca acestea să nu fie din plastic.

În acest fel puteţi confecţiona felurite lumânări. Întregul proces este destul de simplu şi nu vă va fura mult timp, în schimb toată familia va avea parte de o mare bucurie.

Împodobiţi-vă casa cu cele mai frumoase lumânări şi impresionaţi-i şi pe prieteni cu această idee!

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: