_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Vitamine bombă pentru iarnă! Aceste borcănașe pline cu “sănătate” vă vor ajuta să uitați de răceală.

În timpul sezonului de iarnă sau de schimbare bruscă a vremii, toată lumea se gândește cum să-și întărească sistemul imunitar. Nu prea ne dorim să luăm pastile, asta pentru că nu știm dacă acestea ne vor întări imunitatea sau dimpotrivă, o vor slăbi…

Noi vă recomandăm un remediu verificat, și anume – medicina tradițională. Aceste două rețete pentru menținerea imunității în sezonul rece se potrivesc atât pentru adulți cât și pentru copii.

Amestecul de vitamine
  1. Se toacă 1/2 pahar cu stafide, 1 pahar cu miez de nucă, 0.5 pahar cu migdale (se pot adăuga semințe de pin), coaja a 2 lămâi, iar lămâile să fie stoarse peste amestec. Se adaugă 150 g de miere, 0.5 pahar de caise uscate și 0.5 pahar de prune uscate. Se lasă timp de 1-2 zile la loc întunecos. Păstrați acest amestec în frigider. Adulții consumă 1-2 linguri de 3 ori pe zi, copiii mai mari de trei ani consumă 1 linguriță de 2 ori pe zi.
  2. Veți avea nevoie de 200 g de caise uscate, 200 g de prune, 200 g de smochine, 200 g de nuci, 200 g de stafide, 200 g de miere, 1 lămâie, 50 ml de coniac. Se toacă fructele uscate și lămâia. Peste întregul amestec se toarnă mierea și coniacul. Puneți borcanul în frigider și luați câte 1 lingură înainte de mese.

витаминная бомба

Aceste rețete vă vor ajuta să vă întăriți sistemul imunitar. Faceți astfel de amestecuri și veți uita de răceli pe durata întregii ierni. Aveți grijă ca și cei apropiați ai voștri să afle de aceste remedii delicioase!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: