_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Fierbe câteva coji de cartofi în apă, apoi își înmoaie părul în acea apă. Ceea ce se întâmplă este halucinant! Privește ce s-a întâmplat cu părul ei!

Acest clip este foarte foarte folositor, deoarece te învață un minunat truc pentru a scăpa de firele albe din păr. Mai mult decât atât, clipul prezintă o metodă absolut revoluționară, total naturală și fără niciun pericol asupra părului, fără chimicale și la cel mai bun preț aflat pe piață: GRATIS!

Totul se rezumă la folosirea cojilor de cartofi pentru a recăpăta culoarea părului. Priviți cât de ușor este. Se ia o cană plină de coji de cartofi și se amestecă cu 2 căni de apă, după care se pune pe foc mixtura. Se lasă să fiarbă în timp ce amesteci ușor între coji. Lași totul să se răcească și după ce te speli pe cap în mod normal, folosești această apă strecurată pentru a te mai spăla odată.

Această apă se poate aplica cu prin intermediul unei pensule, după care usuci părul și culoarea va rămâne. Adio creme, adio vopsele pentru păr și adio chimicale! De azi avem apă fiartă cu coji de cartofi!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Rachel Ray Show

Comentarii

Comentarii

error: