_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un studiu recent arată că ghimbirul este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia (şi omoară doar celulele de cancer)

Ghimbirul este unul dintre cele mai puternice remedii naturale pentru tratarea a o mulţime de boli. Dar aţi ştiut oare cât de puternic este atunci când vine vorba de vindecarea cancerului?

Curcuma a fost apreciată pe larg pentru efectele sale anti-cancer, dar un nou studiu a demonstrat că “fratele” acesteia, ghimbirul, este cel puţin la fel de puternic. Mai mult decât atât, s-a dovedit că el este mai eficace decât unele medicamente specializate în distrugerea cancerului. În plus, există dovezi că unele medicații anti-cancer sunt nu doar ineficiente, dar şi accelerează moartea pacienţilor.

Puterea ghimbiruluigingercancerkiller

Un studiu efectuat de Georgia State University a arătat că extractul întreg de ghimbir a fost capabil să reducă tumoarea prostatei la şoareci cu 56%. Pe lângă efectele sale asupra cancerului, în cadrul experimentului ghimbirul a dovedit capacităţi antiinflamatorii şi a furnizat organismului şoarecilor anti-oxidanţi vitali.

Un alt studiu publicat în PLoS a arătat că un component anume al ghimbirului, cunoscut ca 6-shogaol, este superior medicațiilor convenţionale împotriva cancerului, în particular chimioterapiei, în ceea ce priveşte ţintirea cauzei principale a cancerului malign la sân: celulele stem canceroase.

Numite uneori “celulele mamă”, celulele stem canceroase sunt cauza a unui şir întreg de boli oncologice şi nu doar a cancerului la sân. Aceste “celule mamă” sunt responsabile pentru crearea unui tip diferit de “celule fiică”, anume ele constituind colonia tumorii. Deşi constituie doar între 0,2%-1% din structura celulară a tumorii, ele par a fi aproape “nemuritoare”.

Asta înseamnă că de fapt aceste celule stem canceroase sunt capabile să se restabilească, să se transforme într-o mare diversitate de celule diferenţiate, să reziste în faţa agenţilor chimioterapici convenţionali şi să se dividă, formând noi centre de tumoare. Singura cale de a vă asigura pe deplin că organismul dvs. nu este atacat de cancer este distrugerea celulelor stem din tumoare.

Acest studiu recent a dovedit că acel constituent iute din ghimbir cunoscut ca 6-shogaol a fost foarte activ în ceea ce priveşte celulele stem canceroase. Acest component este prezent şi atunci când rădăcina de ghimbir este consumată crudă, şi când este tratată termic, fiind accesibil în cele mai obişnuite moduri de consum a ghimbirului. Există o caracteristică specifică ce face din 6-shogaol un produs superior chimioterapiei atunci când este vorba de tratarea cancerului.

Savanţii au descoperit că aceste efecte anti-cancer s-au manfiestat la nişte concentraţii nedăunătoare pentru celulele necanceroase. Asta înseamnă că acel component din ghimbir atacă doar celulele de cancer, fără a atinge şi celulele sănătoase. Acest fapt îl face foarte diferit faţă de metodele convenţionale de tratare a cancerului, care nu manifestă o astfel de cititoxicitate selectivă şi, deci, chiar pot dăuna pacientului.

În cazul cancerului la sân, 6-shogaol afectează puternic ciclul celular, ceea ce duce la distrugerea activă a celulelor canceroase. El induce distrugerea programată a celulelor prin procesul de autofagocitoză. În plus acest component inhibă formarea sferelor de cancer la sân. Dar acesta nu e singurul lucru uluitor când vorbim de 6-shogaol.

De asemenea studiul a demonstrat că medicamentul anti-cancer paclitaxel, are o eficienţă mai mică la distrugerea celulelor de cancer decât 6-shogaol. Chiar şi atunci când a fost mărită concentraţia medicamentului, s-a dovedit că 6-shogaol este de 10.000 de ori mai eficient în lupta cu celulele stem canceroase, oprind formarea tumorilor şi menţinând în viaţă celulele sănătoase.

În continuare este nevoie de noi cercetări care să reflecte de ce “medicina oncologică modernă” nu este la fel de eficientă ca medicina naturistă. Noi nu mai putem să dăunăm organismului nostru în încercarea de a-l vindeca de boli, pur şi simplu nu mai este o soluţie acceptabilă.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: GreenMedinfo

Comentarii

Comentarii

error: