_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un motiv în plus să zâmbiţi mai des: înălbirea dinţilor cu ajutorul unui remediu natural din curcuma!

Zâmbiţi mai des, căci zâmbetul este o garanţie gratuită pentru o zi reuşită! Pentru ca dinţii dvs să fie strălucitor de albi şi să aveţi plăcerea să zâmbiţi mai des, Perfect-ask.com a găsit pentru dvs o soluţie extraordinară.

Utilizaţi curcuma pentru înălbirea şi curăţarea ideală a dinţilor! În ciuda faptului că acest condiment este de culoare galbenă, el îndeplineşte de minune funcţia înălbitorilor convenţionali: elimină tartrul, omoară bacteriile şi conferă dinţilor strălucirea fildeşului.

Este o soluţie naturală, nu conţine substanţe care să consume smalţul sau să distrugă gingiile. După doar o săptămână de utilizare regulată a pastei înălbitoare pe bază de curcuma veţi remarca un rezultat extraordinar!

Înălbirea dinţilor cu ajutorul curcumei

zbf1

Ingrediente:

  • 1 lingură de ulei de măsline sau apă
  • 1 linguriţă de curcuma

Mod de administrare:

  1. Amestecaţi bine condimentul cu apă sau ulei. Înmuiaţi periuţa de dinţi în această pastă şi curăţaţi dinţii ca de obicei.
  2. Clătiţi gura abia după 3-5 minute de la spălarea dinţilor.
    zbf2
  3. Clătiţi bine gura.

Reţineţi că pentru o igienă corectă dinţii trebuie spălaţi de două ori pe zi: după micul dejun şi seara înainte de culcare. Se recomandă, de asemenea, clătirea gurii după fiecare masă, dar şi administrarea înălbitorilor pentru dinţi de câteva ori pe săptămână.

Veți avea garantat un zâmbet strălucitor şi sănătos! Încercaţi această metodă şi în scurt timp toţi prietenii vor aprecia rezultatele!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: