_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Un medicament cu care vindeca însuși Hippocrate!

Rodia este una dintre cele mai folositoare fructe din lume. Coaja sa este de culoare roșie, iar semințele de culoare rubinie. Toate părțile acesteia sunt deosebit de folositoare pentru sănătatea corpului uman: coaja, semințele și sucul obținut din acestea, chiar și florile și rădăcina copacului… Însuși Avicenna în tratatele sale amintea despre mai mult de 150 modalități diferite de utilizare a rodiei.

Rodia este practic de neînlocuit în cosmetologie. Ea stă la baza preparării multor creme, uleiuri și unguente care netezesc și curăță pielea. Preparatele pe bază de rodie îndepărtează foarte bine pistruii și petele pigmentare cutanate. De asemenea, rodia întărește unghiile și face părul mai puternic și mai persistent.preview 1

Infuzia pe care Perfect-ask.com a pregătit-o pentru astăzi este un preparat minune despre care medicii preferă să nu vorbească… Însuși Hippocrate vindeca cu aceasta rănile rezultate prin tăiere sau prin împungere cu un obiect ascuțit. El punea pe rană o bucată de pânză curată înmuiată în această infuzie și o menținea mereu umedă până când rana era tratată.

Mod de preparare:

 • Se pun într-un ceainic pentru infuzie 10-12 g de coji de rodie și se toarnă deasupra 200 ml de apă clocotită. Ca regulă generală, soluția se prepară în proporție de 1:20.
 • Se acoperă ceainicul cu un capac și se lasă să se macereze 25-30 de minute.
 • După 25-30 de minute medicamentul poate fi administrat.
 • Atenție: nu trebuie strecurat! Macerarea continuă și după cele 25-30 de minute.

1

Mod de administrare:

1. Împotriva dizenteriei, salmonelozei, febrei tifoide, holerei, apendicitei acute.

 • După 25-30 de minute de macerare beți jumătate din cantitatea preparată și puneți iarăși capacul deasupra. Dacă peste 10 minute vă simțiți perfect bine, atunci ați avut o mică dereglare a stomacului (diaree).
 • Dacă peste 10 minute nu observați nici o îmbunătățire, atunci continuați tratamentul. Peste 3 ore beți și restul licorii. Peste aproximativ 5 ore de la începutul tratamentului simptomele vor dispare.

2. Împotriva ulcerului gastric, ulcerului duodenal, colitei, disbacteriozei.

 • Beți timp de o săptămână, de 4 ori pe zi, la intervale egale de timp, câte 20-25 ml de infuzie pe stomacul gol. Prima doză trebuie să o beți imediat după ce vă treziți, iar ultima înainte de culcare.
 • Nu veți bea în fiecare zi, ci peste o zi. Spre exemplu: în zilele 1, 3, 5, 7 din săptămână veți bea, iar în zilele 2, 4, 6 nu veți bea.
 • Doar o săptămână este suficient pentru tratarea acestor boli. Dacă doriți să vă asigurați împotriva reapariției lor, spre exemplu în cazul ulcerului gastric, atunci puteți repeta tratamentul peste o săptămână de pauză.

De notat următoarele aspecte:

 • Este contraindicat consumul băuturilor alcoolice în timpul tratamentului.
 • Nici într-un caz nu strecurați licoarea – macerarea continuă.
 • Licoarea acționează în felul următor: distruge bacteriile dăunătoare organismului din sistemul digestiv și crează condiții prielnice pentru dezvoltarea și înmulțirea celor utile corpului.

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: