_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Trusa medicală de pe pervazul ferestrei: 15 beneficii și proprietăți terapeutice ale Aloe Vera pentru sănătate și frumusețe

Mulți oameni folosesc aloe vera nu doar ca o simplă plantă de apartament. Aceasta conține mai mult de două sute de substanțe biologic active, fiecare dintre ele având proprietăți specifice și diferite beneficii. Aloe vera conține vitaminele A, E, C și B. Perfect-ask.com vă sugerează să citiți lista celor mai frecvente cincisprezece aplicații ale acestei plante-minune pentru sănătate și frumusețe. Important este să folosiți frunzele mari de jos ale unei plante care are cel puțin trei ani.

 1. Împotriva mătreții și senzației de mâncărime

Preparați o soluție din 2 linguri de suc de aloe vera, 2 lingurițe de miere, câteva picături de suc de lămâie și 1 linguriță de ulei de ricin. Încălziți-o pe o baie de abur amestecând bine. Frecați bine soluția în rădăcinile de păr. Peste 30-40 de minute, spălați cu apă caldă și șampon.

 1. Împotriva arsurilor solare

Aloe vera ajută la restabilirea rapidă a zonei afectate de arsuri solare. De asemenea, oferă un efect de răcire.

 1. Pentru pielea delicată a picioarelor

Masajul pentru picioare cu cremă cu adaos de suc de aloe vera va face pielea picioarelor netedă ca a unui bebeluș.

 1. Împotriva acneei

Ștergeți fața cu aloe vera și simptomele acneei se vor rări.

 1. Împotriva arsurilor ușoare

În cazul arsurilor ușoare, aloe vera ajută la reducerea rapidă a durerii și eliminarea urmelor.

 1. Împotriva vânătăilor

Vânătăile mici pot fi scoase cu ajutorul acestei plante. Puneți deasupra vânătăii o frunză tăiată de aloe vera. Vânătaia și inflamația vor trece mult mai rapid.

 1. Împotriva herpesului

În cazul în care v-a apărut herpes pe buze, un remediu mai bun decât pulpa frunzei de aloe vera nu veți găsi. Rupeți o bucată de aloe vera şi puneți-o pentru o oră în congelator. Apoi rupeți coaja și aplicați-o ca și compresă pe zona afectată pentru cel puțin 15 minute.

 1. Împotriva psoriazisului

Aloe vera are un efect calmant în cazul psoriazisului. Aplicați pulpa pe locurile afectate.

 1. Pentru sănătatea orală

Pentru cavitatea bucală și gingii puteți să clătiți gura cu o soluție de suc de aloe vera și apă (raport 1:1).

 1. Împotriva ridurilor

Pentru a reduce ridurile amestecați suc de aloe vera cu orice ulei vegetal. Aplicați soluția pe piele cu mișcări ușoare.

 1. Pentru un păr sănătos și puternic

Masarea părului cu gelul de aloe vera stimulează creșterea lui și întărește rădăcinile.

 1. Împotriva mușcăturilor de insecte

Rupeți un vârf în formă de săgeată a unei frunze de aloe vera și ungeți cu suc locul mușcăturii. Va avea nu doar un efect de calmare a mâncărimii, dar va ajuta și la o vindecare mai rapidă.

 1. Împotriva balonării și durerilor

Un ceai cu o jumătate de linguriță de suc de aloe vera alină durerile abdominale și vă scapă de balonare.

 1. Pentru îmbunătățirea vederii

Pentru a îmbunătăți vederea puteți folosi soluția academicianului Filatov pe bază de aloe vera.

 1. Pentru o pielea reîmprospătată

Măștile, care includ acest ingredient, au un efect de hidratare. Pielea arată mai reîmprospătată și radiantă. Acum nu veți avea nevoie de creme și loțiuni scumpe.

Dacă aveți acasă o astfel de plantă cum este aloe vera, atunci puteți considera că aveți o adevărată trusă medicală. Să fiți sănătoși dvs și prietenii dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: