_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Știați despre aceste proprietăți ale foliei de aluminiu?

Cu toții știm foarte bine că folia de aluminiu este utilizată cu brio de gospodine în bucătărie. Dar știm oare că acest material, de asemenea, poate fi utilizat în scopuri medicinale?.. S-a demonstrat că folia de aluminiu luptă cu durerile de spate, gât, picioare, articulații și mușchi. Ea acționează asupra proceselor inflamatorii din organism, reduce cicatricile postoperatorii și chiar tratează arsurile. Perfect-ask.com vă prezintă astăzi 5 modalități netradiționale de utilizare a foliei de aluminiu.preview

1. În cazul bolilor musculare și articulare

Va reduce ușor durerile articulare ale gâtului, spatelui, mâinilor și picioarelor. Luptă cu durerile sciatice, cu artrita reumatoidă și podagra.

Mod de utilizare:

Înfășurați zona în cauză cu folie de aluminiu și legați bine. Lăsați peste noapte. Procedura trebuie repetată 10-12 zile, după care se ia o pauză de 1-2 săptămâni. Dacă durerile persistă, se repetă procedura.

2. În caz de gripă și răceală

Folia de aluminiu este un mijloc foarte bun de luptă cu infecțiile. Dacă doriți evitarea antibioticelor, atunci aceasta este ceea ce căutați.

Mod de utilizare:

Înfășurați picioarele cu 5-7 straturi de folie. Între aceste straturi este necesar să puneți o bucată de material textil, de preferat din bumbac. Lăsați pentru o oră, apoi scoateți folia de aluminiu. După 2 ore repetați procedura cu o bucată de folie nouă. Iarăși lăsați pentru o oră și scoateți. Procedura trebuie făcută 7 zile la rând.

3. Împotriva arsurilor

Reduce durerea provocată de arsuri.

Mod de utilizare:

Dacă nu este o rană deschisă țineți câteva minute locul afectat sub jet de apă rece. Ștergeți locul afectat cu un prosop moale, înfășurați rana cu folie de aluminiu și apoi bandajați ca folia să nu se desfacă. Nu scoateți acest bandaj până nu se diminuează durerea.

4. Slăbirea durerilor fantomă după amputarea membrelor

Cercetările au demonstrat că folia de aluminiu ajută la reducerea durerilor fantomă care apar în cazul amputării membrelor.

Mod de utilizare:

Trebuie să înveliți în folie de aluminiu locul de unde a fost amputat membrul și să legați folia cu un bandaj. După ce durerea se diminuează sau trece în totalitate puteți scoate bandajul.

5. Înlătură efectele insomniei și oboselii

Cosmeticienii și make-up artiștii din întreaga lume recomandă cu insistență utilizarea foliei de aluminiu, deoarece aceasta reîmprospătează și curăță fața după o noapte de insomnie.

Mod de utilizare:

Puneți câteva fâșii de folie în congelator pentru câteva ore. Acoperiți cu aceste fâșii locurile afectate: pleoape, obraji etc. Lăsați folia câteva minute, până când nu o să simțiți că mușchii feței sunt relaxați. Când o să îndepărtați fâșiile o să observați cum urmele insomniei, oboselii și stresului au dispărut.

Pe care parte se aplică folia de aluminiu?

Aranjarea foliei de aluminiu pe o parte sau alta se face în dependență de scopul urmărit. Spre exemplu, pentru încălzire sau păstrarea temperaturii corpului se utilizează cu partea lucioasă îndreptată spre corp. Iar pentru răcire și protecție termică, se folosește cu partea mată spre corp.

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: