_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Secretul tinereții oamenilor de la munte: 5 exerciții pentru o viață sănătoasă.

Exercițiile descrise mai jos au fost descoperite de către un militar britanic care s-a aflat mult timp în India. El a contactat mult cu populațiile din regiunile muntoase de la care a aflat secretul de întinerire a corpului. Militarul a menționat faptul că oamenii pe care i-a văzut acolo arătau de 25 de ani, deși aveau de fapt până la 150 de ani.

Pe lângă exercițiile ce trebuie făcute pentru întinerirea corpului, este nevoie de o alimentație corectă, ceea ce presupune consumul de cereale, fasole, ouă și produse lactate. Carnea trebuie să fie exclusă în totalitate.

Exercițiile, care sunt numite cele 5 perle tibetane, au efect rapid și oferă organismului o stare de invidiat, cu condiția ca acestea să fie practicate zilnic. Trebuie adăugat faptul că efectul în urma exercițiilor este atât de mare încât multe dintre persoanele în vârstă care le-au practicat au ajuns de nerecunoscut.

Gimnastica tibetană pentru întinerire
Executarea exercițiilor 
  1. Prima perlă tibetană

гимнастика для омоложения

Stați drept, ridicați brațele până la nivelul umerilor și rotiți-vă în sensul acelor de ceasornic. Acest exercițiu îmbunătățește foarte mult starea generală și circulația sângelui atât la nivel cerebral, cât și la nivelul întregului corp. Acest exercițiu trebuie repetat de 21 de ori.

  1. A doua perlă tibetană

гимнастика для омоложения

Întindeți-vă pe podea, așternând în prealabil o saltea pentru a vă simți confortabil.

Atingeți bărbia de piept, întindeți picioarele și încercați să le ridicați la 90 de grade, în timp ce brațele stau relaxate pe podea.

În acest mod se întăresc mușchii spatelui, ceea ce are un impact pozitiv asupra coloanei vertebrale, iar, după cum bine știți, spatele drept și puternic este garanția sănătății.

  1. A treia perlă tibetană

гимнастика для омоложения

După al doilea exercițiu este posibil să vă doară spatele și abdomenul, acest exercițiu va elimina această durere. Așezați-vă în genunchi, coborând bărbia către piept, așezați picioarele, astfel încât degetele să se sprijine de podea și să fie îndoite.

Scopul exercițiului este să vă aplecați cât mai mult posibil în direcția opusă. Mâinile nu se mișcă și sunt relaxate, rămânând în paralel cu corpul. Acest exercițiu dezvoltă în mod eficient articulațiile picioarelor.

  1. A patra perlă tibetană

гимнастика для омоложения

Stați jos în poziție șezut, după care sprijiniți-vă pe mâinile lângă corp, încercați să dați capul pe spate cât de mult posibil, iar spatele să-l aduceți în poziție paralelă cu podeaua.

Avantajele acestui exercițiu este că antrenează vertebrele cervicale, ceea ce duce la dispariția durerilor de cap și de gât.

  1. A cincea perlă tibetană

Adoptați o poziție paralelă a spatelui cu podeaua și, ca în exercițiul precedent, încercați să lăsați capul pe spate cât mai mult posibil.

Inspirați pe nas, expirați pe gură, încercați să expirați tot aerul din plămâni.

Dacă vă doriți să rămâneți mereu tineri, merită să puneți în aplicare secretele descrise mai sus.

Cu siguranță veți rămâne plăcut surprinși de rezultatele obținute.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: