_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

O tânără și-a prins de ureche un clește de rufe. Veți fi extrem de uimiți să aflați de ce a făcut acest lucru.

Toți oamenii pe parcursul vieții lor simt dureri fizice mai mari sau mai mici, provocate de diverse cauze. Uneori se întâmplă ca aceste dureri să treacă de la sine, alteori suntem nevoiți să întreprindem ceva pentru ca durerile să dispară. Pentru a elimina senzațiile de durere nu e nevoie să mergem neapărat de fiecare dată la doctor sau să luăm pastile. În continuare vă prezentăm o tehnică de calmare a durerilor propusă de doctorul reflexolog Helen Chin Liu. Trucul constă în stimularea lobului urechii cu ajutorul unui clește de rufe. Rezultatul eficient al acestei tehnici se explică prin faptul că pe suprafața urechii există harta punctelor reflexe a corpului, formată din conexiuni nervoase și sistemul nervos central, astfel stimulând cele 6 puncte de bază de pe ureche, durerile vor dispărea.

  1. Spate și umeri

Pentru a scăpa de durerile de spate sau umeri cleștele trebuie prins de partea de sus a urechii în punctul 1. Aproximativ peste 60 de secunde vei simți că durerea dispare.

  1. Organe interne

În punctul 2 se află nervii organelor interne. Pentru a scăpa de durerile ușoare, cleștele trebuie prins în acest punct.

  1. Încheieturi

Punctul 3 este legat de încheieturi.

  1. Sinusuri și gât

Dacă la primul semn de răceală prindem cleștele în punctul 4, atunci simptomele vor dispărea și nu ne vom îmbolnăvi.

  1. Digestie

Pentru a scăpa de senzațiile neplăcute la nivelul stomacului sau de o durere ușoară în tractul digestiv, cleștele trebuie pus în punctul 5.

  1. Cap și inimă

Pentru a preveni bolile cardiovasculare, cleștele trebui agățat anume în punctul 6 de pe lobul urechii.

Sperăm că această tehnică vă va fi de folos, dar cu toate acestea vă recomandăm să mergeți la doctor în cazul durerilor acute.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: