_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

O băutură detoxifiantă miraculoasă împotriva obezităţii, diabetului şi presiunii arteriale înalte

 Astăzi vă prezentăm o băutură cu totul deosebită, deoarece are o mulţime de efecte vindecătoare, cum ar fi: luptă împotriva obezităţii şi a diabetului, reduce tensiunea arterială înaltă şi îmbunătăţeşte digestia.
btrdtx
Ingrediente:
  • 2 linguri de oţet de mere
  • 2 linguri de suc proaspăt de lămâie
  • 1 lingură de scorţişoară
  • 1 lingură miere de albine
  • 1 pahar de apă

Mod de preparare:

Dimineaţa, înainte de micul dejun, mărunțiți toate ingredientele cu ajutorul blender-ului. Băutura obţinută trebuie consumată imediat, cât este proaspătă. Rezultatul va fi pur şi simplu incredibil!

Scorţişoara

Scorţişoara este benefică pentru reglarea nivelului de zahăr din sânge, fiind totodată şi unul din cei mai eficienţi anti-oxidanţi.

Mierea de albine

Probabil toţi oamenii cunosc deja efectele benefice ale mierii de albine asupra sănătăţii. Ea ajută la tratarea rănilor, a pielii, a bolilor de plămâni, luptă cu problemele cardiovasculare, ginecologice ş.a. O linguriţă de miere de albine consumată dimineaţa poate atenua durerea de gât şi calmează sistemul nervos. Mierea este bogată în enzime care îmbunătăţesc digestia şi contribuie la procesul de slăbire.

Oţetul de mere

Acesta conţine diferite substanţe utile, bacterii şi acid acetic, care reduc ritmul cardiac cu până la 6%.

Sucul de lămâie

Sucul de lămâie este bogat în vitamina C, având de asemenea şi efect alcalinizant asupra organismului, normalizând astfel nivelul pH-ului.

Multe soluţii pentru problemele de sănătate cu care vă ciocniţi se află chiar în bucătăria dvs. Aveţi grijă şi fiţi sănătoşi!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: Healthy Food Team

Comentarii

Comentarii

error: