_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Medicii confirmă: ceapa roşie face minuni cu glanda tiroidă

Toată lumea cunoaşte că ceapa omoară bacteriile şi microbii, curăţă pielea şi conţine acid fosforic, o substanţă foarte benefică pentru organism. Vă recomandăm să încercaţi remediul simplu care urmează pentru îmbunătăţirea funcţionării glandei tiroide.
cprs
Igor Kniazkin, un doctor rus din St. Petersburg, a descoperit remediul perfect pentru glanda tiroidă, principalul său ingredient fiind ceapa roşie.
Pentru a-l pregăti tăiaţi ceapa în două jumătăţi. Apoi utilizaţi-le pentru a masa gâtul în zona glandei tiroide prin mişcări circulare gingaşe. Urmaţi această procedură înainte de a merge la somn.

Atenţie! Nu spălaţi gâtul până dimineaţa, fiindcă sucul de ceapă trebuie să acţioneze peste noapte, stimulând glanda tiroidă.
Este o reţetă simplă dar foarte eficientă, iar în cazul în care aţi pus-o în practică, vă rugăm să faceţi o apreciere cu privire la efectele sale şi la tratament în general.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Comentarii

Comentarii

error: