_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Masca de față pe bază de gelatină – secretul unui ten tonifiat și bine îngrijit

Cosmeticienii din întreaga lume recomandă folosirea măștilor faciale pe bază de gelatină pentru obținerea și menținerea unui ten îngrijit și proaspăt. Dacă veți face această procedură în mod regulat, tenul feții va deveni mai curat, mai neted și mai tonifiat.

Gelatina reface deficitul de colagen, care apare odată cu vârsta. Acest remediu elimină ridurile fine, albește pielea, o catifelează și îmbunătățește circulația sângelui. Gelatina, în calitate de ingredient auxiliar, este adesea folosită în saloanele de frumusețe pentru ridicarea pomeților și bărbiei, de asemenea, este adăugată în șampoane și alte produse de întărire a unghiilor.

În continuare vă oferim rețeta de preparare a celei mai bune măști pe bază de gelatină, care a fost testată de o mulțime de femei.

Rețeta pentru masca facială regenerantă

mscgltn

Ingrediente:

  • 2 linguri de apă fiartă
  • 1 linguriță de gelatină
  • 2 lingurițe de piure de banane

Mod de preparare și administrare:

  1. Amestecați apa și gelatina și lăsați să se umfle.
  2. Apoi adăugați piureul de banane și amestecați bine.
  3. Pe fața bine curățată aplicați masca într-un strat subțire uniform, evitând zona ochilor, buzelor și a gâtului.
  4. După aplicare relaxați mușchii faciali.
  5. Țineți masca pe față timp de 20 de minute și apoi înlăturați-o cu apă caldă, prin mișcări de masare.

Utilizați această mască în mod regulat, și pielea dvs va arăta mult mai bine.

Vă dorim multă sănătate!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: