_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Din ce sunt făcuți hamburgerii McDonald’s? Află adevărul!..

Cu puțin timp în urmă, bucătarul-șef și prezentatorul TV cu renume mondial Jamie Oliver, a câștigat procesul intentat celui mai mare restaurant fast-food din lume – McDonald’s. Bucătarul a scos la iveală adevărul teribil despre conținutul cărnii atât de apetisante din hamburgeri și burgeri.1

După afirmațiile lui Jamie, bucatele gătite în McDonald’s nici măcar nu pot fi numite mâncare. Carnea pentru hamburgeri, Big-Mac-uri și alte rahaturi de genul acestora este de fapt preparată din grăsime de vită spălată în hidroxid de amoniu. Hidroxidul de amoniu dezinfectează și degresează carnea, dându-i în același timp aspectul roz “comestibil”. Dacă nu s-ar face această spălare, atunci, după cuvintele bucătarului, gustul ei ar fi oribil, iar aspectul acesteia nu ar satisface nici măcar cerințele celui mai dezgustător birt din lume.

De asemenea, Jamie susține că rețeaua de restaurante McDonald’s nu face decât să achiziționeze această materie primă, pe care nici câinii nu ar mânca-o, și o transformă într-un produs gata de consum. Indignantă este nu doar această înșelătorie, dar și faptul că însuși hidroxid-ul de amoniu este o substanță dăunătoare pentru organismul uman, nemaivorbind de adaosul de coloranți.

 

În timpul emisiunii sale “Revoluția culinară” Jamie a demonstrat cum grăsimea, pielea și organele interne pot fi transformate în carne gata pentru consum, punându-și în același timp întrebarea: “Cum poate o persoană rezonabilă să-și hrănească copiii cu carne cu amoniac?”. Amestecul rezultat în urma demonstrației făcute de Jamie arăta ca o substanță gelatinoasă de culoare roză, pe care acesta o numește “noroi roz”.

Printre altele, în SUA utilizarea hidroxidului de amoniu, cunoscut și sub numele de adaos alimentar E527, este aprobată de Ministerul Agriculturii, ca fiind “parte a procesului de fabricație”, iar consumatorii nu sunt informați cu privire la acest lucru.

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: