_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Descoperirea senzaţională a unui medic oncolog: cum tratăm cancerul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Tullio Simoncini este un fost medic oncolog din Roma, care a dezvoltat o teorie conform căreia toate formele de cancer sunt cauzate de o ciupercă numită Candida albicans şi pot fi tratate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Tratamentul indicat de dânsul este natural şi foarte simplu. Dumnealui consideră că organismul şi tumoarea trebuie alcalinizate, ceea ce poate fi realizat utilizând o substanţă ieftină şi accesibilă. Este vorba de bicarbonatul de sodiu, care luptă cu Candida, reduce tumoarea şi opreşte metastaza.

tlsm

Organismele acide, bicarbonatul de sodiu, Candida, bacteriile benefice şi cancerul

Lucrarea lui Simoncini se bazează pe următoarele 4 elemente teoretice:

  1. Organismele acide și relația lor cu problemele de sănătate și cu cancerul.
  2. Organismul uman poate fi alcalinizat cu ajutorul bicarbonatului de sodiu, proprietăţile antiacide ale căruia au fost utilizate în multe medicamente. Bicarbonatul poate fi găsit în orice magazin alimentar sau supermarket la un preţ foarte mic.
  3. Bacteriile benefice din intestinul uman sunt responsabile de până la 85% din reacţiile imunitare ale organismului şi de emisia vitaminelor anti-canceroase din mâncare (cum ar fi biotina, B-12, acidul folic, vitamina K) şi chiar de producţia butiratului de sodiu, un compus ce provoacă auto-distrugerea celulelor de cancer. Aceste bacterii nu funcţionează bine dacă aciditatea mediului lor este crescută.
  4. Bacteriile benefice sunt prima linie de apărare. Noaptea, în timpul somnului ele digeră cantităţi mari de microbi, ciuperci şi drojdii consumate pe tot parcursul zilei. De altfel Candida albicans este “mâncarea” preferată a acestor bacterii.
Candida şi cancerul

Ciupercile de genul Candidei sunt anaerobe, adică generează energie în lipsa oxigenului. Odată ajunse în fluxul sangvin, ele se pot acumula în anumite zone unde reduc considerabil prezenţa oxigenului. Respectiv alte celule din acea zonă îşi schimbă modul de producţie a energiei de la unul bazat pe oxigen la unul anaerob.

Celulele de cancer nu au nevoie de oxigen pentru a-şi genera energia, adică ele întrebuinţează exact acelaşi sistem. De fapt în 1931 Otto Warburg a luat premiul Nobel pentru descoperirea acestei caracteristici a celulelor de cancer, anume că oxigenul este duşmanul lor!

Candida Albicans are capacitatea de a părăsi intestinul şi de a circula prin sânge în întregul organism. Ciupercile din sânge pot fi distruse cu ajutorul scorţişoarei sau a uleiului de oregano. Circa 25% din diabeticii tip 2 au dat reacţii pozitive ca urmare a consumului de scorţişoară.

Acest fapt se datorează ciupercilor situate pe membrana externă a celulelor, care afectează funcţionarea normală a situsurilor de pe receptori. În cazul diabetului este vorba de situsurile pentru insulină.

Mai mult decât atât, Candida produce anumite deşeuri zaharoase, astfel încât oamenii cu nivelul ridicat al zahărului devin mai expuşi la cancer.

Aşadar, rezultatele cercetării făcute de către CANCERactives nu au fost o surpriză, demonstrând că femeile care au luat antibiotice de mai mult de 25 de ori pe parcursul vieţii sunt expuse la un risc de două ori mai mare de a dezvolta cancer la sân.

Sistemele lor imunitare şi aşa sunt slabe, din cauza mulţimii de boli ce au necesitat administrarea antibioticelor. În plus, bacteriile benefice din organismele lor au fost atacate, crescând şansele de supravieţuire a Candidei.

Dr. Simoncini afirmă, deci, că pentru tratarea cancerului este necesară alcalinizarea organismului pentru crearea unor condiţii dificile pentru supravieţuirea Candidei. Dumnealui a fost un medic celebru, dar soluţia simplă şi accesibilă pe care a propus-o a provocat atacuri dure la adresa sa.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: complete-health-and-happiness.com

Comentarii

Comentarii

error: