_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Cel mai ușor mod de a detecta din timp Alzheimer-ul

Metodele prin care medicina a evoluat atât de mult sunt diverse, însă nu toate sunt la fel de complicate. Uneori poți afla chestii foarte sigure și științifice din simple trucuri. Iată ce au descoperit unii specialiști de la o universitate din America! Aceasta este cea mai simplă metodă de a identifica efectele premature ale bolii Alzheimer.

Un specialist a început să măsoare pe diferiți pacienți capacitatea de a simți mirosul. A luat o riglă și a umplut un mic recipient cu unt de arahide, apoi a început să vadă la câți centimetri de nas pot detecta pacienții mirosul. A observat o chestiune foarte interesantă, analizând astfel pacienții.

Cei ce sufereau de boala Alzheimer sau de o altă formă de demență în stadii incipiente, detectau mai greu mirosul cu nara stângă decât cu cea dreaptă. Incredibil, dar adevărat!

Specialista spune că mirosul ar trebui detectat în mod normal pe la 20 de centimetri, iar nara dreaptă se încadra în acești parametri, în timp ce nara stângă nu reușea să simtă niciun miros până aproape de 10 centimetri. Această chestiune este foarte interesantă și practică și iată că nu este nevoie de absolut niciun control foarte complicat pentru a ajunge la asemenea concluzie. Interesant, nu?

Autor text: Perfect Ask

Sursa: UFHealth

Comentarii

Comentarii

error: