_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest remediu simplu vă scapă de angină în doar 4 ore!

După cum știm cu toții, angina este o boală extrem de neplăcută. Aceasta, de regulă, este însoțită de dureri persistente în gât, mai ales la înghițire, slăbiciune generală, frisoane și febră. În procesul de tratare a anginei, foarte eficiente s-au demonstrat a fi numeroase remedii populare naturiste, deoarece acestea nu doar tratează simptomele bolii, dar mai și întăresc foarte bine sistemul imunitar.

Astăzi Perfect-ask.com v-a pregătit o rețetă simplă și eficientă de preparare a remediului-minune împotriva anginei, care vă pune pe picioare în doar 4 ore.

Remediu împotriva anginei

rmdang

Ingrediente

  • 1/2 pahar de semințe de chimen zdrobite într-o râșniță de cafea
  • 1 lingură de coniac
  • 1.25 pahar de apă

Mod de preparare 

  1. Turnați într-un vas 1 pahar de apă, adăugați chimenul și puneți la fiert pentru 15 minute. În final trebuie să obțineți o masă vâscoasă, asemeni zațului de cafea.
  2. Strecurați decoctul, mai adăugați un sfert de pahar de apă și aduceți-l din nou la fierbere. Luați-l de pe foc și adăugați în el coniacul.

Consumaţi acest remediu câte 1 lingură la fiecare 30 de minute. Deja după 2 ore durerea în gât va scădea și vă va fi mult mai ușor să înghițiți. Iar peste 4 ore angina va dispărea definitiv. Puteți continua să beți medicamentul în cazurile severe ale bolii.

Dacă faceți angină, neapărat profitați de rețeta noastră și folosiți acest remediu popular pentru a nu zăcea în pat o săptămână întreagă sau chiar mai mult.

Grăbiți-vă să spuneți și prietenilor despre acest remediu minunat!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: