_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această plantă verde ar putea fi leacul pentru multe tipuri de cancer, inclusiv: ovarian, de ficat, de plămâni și melanom

mrng

Moringa, cunoscută și sub denumirea de “arborele miracol” din cauza multiplelor calități pe care le are, este foarte populară în India, câteva regiuni din Africa, Filipine și alte câteva țări, dar este relativ necunoscută în țări precum Statele Unite ale Americii sau în Europa. Cu toate acestea se pare că foarte curând această plantă va cunoaște o nouă creștere a popularității. Are o istorie lungă a utilizării în medicina tradițională, datorită proprietăților sale antifungice, antibacteriene, antidepresive, antidiabetice, este un bun calmant al durerii și reductor de febră, este eficientă chiar și în tratarea astmului bronșic.

Celor interesați de Herbalism le recomandăm să cerceteze mai multe despre uimitoarea plantă moringa.

Moringa conține, de asemenea, numeroși compuși anticancer, cum ar fi kaempferolul, rhamnetina și isoquercetina. Acum, cercetătorii au descoperit că moringa are un potențial anticancer cu rezultate pozitive împotriva cancerului ovarian, de ficat, cancer pulmonar, melanom.

Trebuie să aveți în vedere faptul că mai este un drum lung până moringa va ajunge să fie utilizată în tratarea cancerului, și totuși, acest tip de studiu este important deoarece indică potențialul unui punct de plecare pentru medicina viitorului.

Moringa este acum cultivată extensiv în Asia, Africa, Caraibe și America Centrală, dar cea mai mare cultură de Moringa din lume se găsește în India. Acest fapt ar putea constitui unul din motivele pentru care rata mortalității din cauza cancerului pancreatic în India este cu 84% mai mică decât în Statele Unite ale Americii! Suplimentele Moringa sunt disponibile și online.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Sursa: herbs-info.com

Comentarii

Comentarii

error: