_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Intenționați să mergeți cu copilul într-un loc aglomerat? Atunci aceste 2 sfaturi vă sunt de mare folos!

Vara e în toi, și mulți părinți merg cu copiii lor la diverse evenimente în parcuri, grădini zoologice, parcuri de distracții, acolo unde mereu este o mulțime de oameni.

De curând poliția din California a publicat pe pagina sa oficială un sfat valoros, care va fi util pentru mulți părinți.

copi
“Mergeți cu copilul la un eveniment de amploare, unde va fi multă lume? În cazul în care vă veți pierde unul de altul în mulțime, scrieți pe mâna copilului numărul dvs. de telefon mobil, și acoperiți-l cu un plasture lichid transparent. În plus, în ziua evenimentului faceți copilului o fotografie plan întreg. În acest fel veți putea arăta imaginea persoanelor care ar fi putut să-l vadă. Oamenilor le va fi mai ușor să identifice copilul după trăsăturile sale exterioare. ”

Această postare a adunat imediat mii de aprecieri. Desigur, fiecare părinte speră că așa ceva nu se va întâmpla cu copilul lor. Dar recunoașteți, este mai bine să fiți pregătiți pentru consecințele unor astfel de evenimente!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: weightdownweightloss.wordpress.com

Comentarii

Comentarii

error: