_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Medicii au rămas fără cuvinte. Este suficient să fierbeți aceste 2 ingrediente și kilogramele în plus nu vor mai fi o problemă!

Acest remediu are un efect uimitor. Țesuturile cartilaginoase vor întineri, indiferent de vârstă și grăsimea de pe burtă va dispărea pentru totdeauna câte 1 kg pe zi. În acest articol vă propunem să luați cunoștință de rețeta miraculoasă! Rețeta de restabilire a articulațiilor!

2

Milioane de oameni se îngrijorează de greutatea lor, în special femeile care visează să slăbească repede și fără efort. Uneori, însă, acest lucru este destul de dificil.

În natură există ingrediente care grăbesc scăderea în greutate și ajută organismul să piardă mai multe calorii fără prea multe eforturi.

Dacă încă nu ați încercat mierea cu scorțișoară pentru slăbire, atunci veți afla că acest amestec minune trebuie combinat cu un regim alimentar echilibrat și cu exerciții fizice, pentru a grăbi procesul.

Remediu simplu pentru slăbire

Ingrediente

  • 2 linguri de miere
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 250 ml de apă

Mod de preparare și de utilizare

  1. Amestecați scorțișoara cu apă fierbinte și lăsați să se răcească.
  2. Mierea se adaugă atunci când băutura se va răcori
  3. Consumați jumătate din băutură înainte de somn, iar cealaltă jumătate dimineața pe stomacul gol.

Peste 7 zile veți observa că slăbiți mai repede decât mai înainte. Rezultatul vă va fascina.

Mierea conține antioxidanți și fermenți care au diferite acțiuni folositoare asupra organismului. Scorțișoara accelerează metabolismul și coboară nivelul colesterolului.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: