_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Mască pentru pielea de la gât: 5 ingrediente, 20 de minute şi un rezultat de milioane!

Îngrijirea gâtului este nu mai puţin importantă decât îngrijirea feţei şi a întregului corp! Odată cu înaintarea în vârstă, femeile observă că în zona gâtului apar pete şi riduri specifice, iar pielea îşi pierde forma.

Există un remediu naturist pentru lifting de gât, care face pielea elastică şi chiar îi restabileşte tenul. Această mască este o adevărată minune, o faci o dată pe săptămână, iar efectul nu aduce decât bucurie! De acum nu veţi mai fi limitată în alegerea îmbrăcămintei cu care să ieşiţi în oraş…

подтяжка шеи в домашних условиях

Lifting de gât

Ingrediente

  • 2 linguriţe de praf de curcumă
  • 3/4 de pahar de zahăr
  • 3-4 picături de ulei esenţial de pom de ceai sau de levănţică
  • 1/3 de pahar de ulei vegetal
  • o priză de vanilie
  • chefir

Mod de administrare

  1. Amestecaţi toate ingredientele. Puteţi evita utilizarea zahărului dacă aveţi reacţii nepotrivite la acest ingredient.
  2. Aplicaţi pasta obţinută pe piele pentru 20 de minute.
  3. Spălaţi pasta cu mişcări circulare, de parcă aţi face masaj.
  4. Pe pielea curată aplicaţi chefir – este o acţiune obligatorie: curcuma poate lăsa pete galbene, iar chefirul le va înlătura şi va hidrata pielea.

Această mască este şi mai eficientă dacă în aceeaşi perioadă veţi face şi exerciţii pentru gât. Masca pentru pielea de pe gât se face de 2-3 ori pe săptămână. Încercaţi măcar o singură dată şi apoi o veţi recomanda tuturor prietenelor!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-Ask.com

Comentarii

Comentarii

error: