_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Mama a dat play melodiei preferate. Privește ce reacție a avut copilul ei de doar 4 ani!

De multe ori muzica ne face să acționăm ciudat, să ne comportăm ca și când am fi liberi și independenți de orice normă, de multe ori muzica ne îndreaptă pe drumuri ale visării și de cele mai multe ori muzica ne destresează. Iată ce face muzica pentru acest puști!

Mama sa a pus o melodie și puștiul a început să danseze frenetic, făcând niște figuri adorabile. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva de la un copil de 4 ani. Vei rămâne atât de surprins pe cât a rămas și mama sa. Copilul interpretează perfect rolul unui chitarist convins, iar asta te va amuza și te va face să râzi fără oprire.

La minutul 2:08 băiatul e absolut adorabil și se pare că muzica l-a scos din circuite. Privește ce face pe bancheta din spate a mașinii, ca și când s-ar afla pe scenă în lumina reflectoarelor.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Randy Houser

Comentarii

Comentarii

error: