_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Lipește un milieu de balon! Ce face oare? Un lucru perfect pentru dormitor!

Îmi place această activitate de creativitate pentru că este rapidă, ușoară și cel mai important – foarte ieftină. Este un proiect distractiv și scurt care va fi pe deplin funcțional atunci când va fi terminat. Acest videoclip vine cu mici idei de corectare a unor greșeli care sunt comise în alte videoclipuri de pe youtube. Iar acest video vă garantează că această lampă va fi mult mai durabilă.

Aveți nevoie doar de câteva milieuri, un balon, lipici, o pensulă, făină, un bec cu cablu de agățat și vaselină. În primul rând umflați balonul de dimensiunea lămpii pe care o doriți. Acoperiți balonul cu vaselină. Într-un castron separat amestecați lipiciul cu făină și apă. Agitați amestecul. Puneți milieurile pe balon, apoi le acoperiți cu amestec de lipici. Lăsați milieurile să se usuce bine și pregătiți-vă pentru partea distractivă. Cu ajutorul unui ac, spargeți balonul. Milieurile trebuie să fi format o sferă solidă care poate fi utilizată. Introduceți becul prin gaura rămasă și asigurați-vă ca lumina becului să nu fie prea puternică. Se recomandă 60 watts sau mai puțin, sau folosiți un bec cu LED-uri care nu se încălzește deloc.

Este o idee foarte originală care va încânta privirea oricărui oaspete!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error: