_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Le-a spus celor din juriu să privească ecranul. Ceea ce a urmat i-a șocat pe jurați!

Acest concurent de la “Britanicii au talent” a reușit să șocheze juriul și o întreagă sală în doar câteva minute. Ceea ce pregătise el pentru numărul de spectacol era cu totul inedit. Numărul este despre magie, dar nu orice magie, nu trucuri ieftine și nu iepuri care apar din pălării sau porumbei care ies de sub mese. Acest număr a fost o reală conjurație.

A reușit concurentul să obține patru de da în urma acestui număr? Veți vedea asta mai târziu. După ce i-a zăpăcit pe jurați cu trucuri și scheme cu cărți, după ce le-a transformat banii în hârtii cu chipurile lor pe ele, după ce a ridicat în picioare o sală întreagă, dragul nostru Jamie a dat lovitura finală, trucul care a înfăptuit lovitura de grație.

Privește aici despre ce este vorba!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Britain’s Got Talent

Comentarii

Comentarii

error: