_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Laptele de aur – sănătate pură! Încercați – nu veți regreta!

Laptele de aur este un remediu foarte eficient care restabilește rapid sistemul capilar al vaselor sangvine, le curăță și îndepărtează depunerile de sare. În concluzie, genunchii nu scârție, iar tălpile nu ard nici după o zi întreagă de stat în picioare. Acesta îmbunătățește culoarea pielii feței, ajută la tratarea artritei și întinerește organismul.

ЗОЛОТОЕ МОЛОКО — рецепт здоровья йогов

Rețetă – Laptele de aur

 1. Cumpărați un plic de turmeric galben. Cumpărați-l din magazinele specializate, iar nu de la piață, căci poate fi falsificat.
 2. La 50 de g de turmeric adăugați 100 g de apă și amestecați până se formează o pastă de consistența smântânii.
 3. Puneți-o pe foc și fierbeți amestecând continuu timp de 5-7 minute. Veți obține o pastă de culoare maro închis.
 4. Lăsați să se răcorească. Puneți compoziția într-un recipient de sticlă și puneți-l în frigider. Cantitatea respectivă este suficientă pentru o cură de tratament (40 de zile o dată pe an).
 5. Înainte de somn fierbeți un pahar de lapte și adăugați o linguriță de pastă de turmeric și 1/4 linguriță de ulei de migdale. Uleiul poate fi găsit în farmacii sau în magazinele specializate sau în supermarketuri.

Țineți în gură o linguriță de miere și beți paharul de lapte.

Pasta de turmeric nu se va dilua toată în lapte, dar puteți să o consumați cu lingurița.

Este foarte gustos. Dacă veți bea acest lapte de aur înainte de somn, veți dormi ca un bebeluș.

Turmericul este un antibiotic natural. Are proprietăți antiinflamatorii și antiseptice. Acesta scade febra și tratează tusea. Consumați acest lapte dimineața sau seara, important e să fie pe stomacul gol.

Turmericul este un remediu excelent pentru durerile de articulații și coloană vertebrală. El contribuie la restabilirea lichidului intervertebral și înlătură depunerile de calciu.

Dacă sunteți nevoit să stați mult timp în fața calculatorului și aveți dureri puternice în zona gâtului, nu vă grăbiți să luați medicamente, dar încercați să consumați ceai de ghimbir, el tratează foarte bine durerile.

Contraindicații privind utilizarea turmericului. Acutizarea durerilor gastro-intestinale, afecțiuni ale rinichilor, sarcină, copii până la 2 ani, intoleranță.

Dacă nu ați mai folosit anterior turmericul, începeți de la doze mici, de exemplu, o pătrime dintr-o linguriță, pentru a evita reacțiile alergice.

hh4J45reg

Turmericul ajută în procesul de slăbire

Turmericul ajută la pierderea kilogramelor în plus și la eliminarea depunerilor de grăsime. În componența produselor de slăbire adeseori se întâlnește turmericul.

Dacă veți începe să utilizați în mâncare condimente pentru slăbire: turmeric, busuioc, coriandru, care stimulează producerea fermenților și îmbunătățesc digestia, atunci mâncarea consumată se va transforma în energie, dar nu în grăsimi.

Dacă nu folosiți turmericul la prepararea bucatelor, încercați să-l utilizați în scopuri terapeutice.

Curățarea organismului: 1/2 linguriță de turmeric la 200 ml de apă, lapte sau chefir cu adăugarea a puțină miere (după ayurveda mierea este înrudită cu turmericul). Remediul universal este gata.

Rețete pentru sănătate

 • Diabet: consumați 1/3 linguriță de turmeric cu puțină apă înainte de masă.
 • Afecțiuni ale stomacului (diaree, meteorism): 1/2 linguriță la 200 ml de apă înainte de masă.
 • Răceală (febră, tuse): amestecați miere cu turmeric 1:1, consumați câte 1/2 linguriță de trei ori pe zi.
 • Dureri de articulații (artrită): Amestecați turmeric, ghimbir și miere (1:1:1) și consumați câte 1/2 linguriță de 2-3 ori pe zi înainte de masă.
 • Dureri de gât: Clătiți gâtul cu următoarea soluție – 1/2 linguriță de turmeric și 1/2 linguriță de sare, 200 ml apă caldă.
 • Faringită: 1 linguriță de miere și 1/2 linguriță de turmeric. Țineți acest amestec în gură timp de câteva minute de 3-5 ori pe zi.
 • Intoxicații cu chimicale: adăugați permanent turmeric în bucate.
 • Sângerarea și fortificarea gingiilor: Preparați această soluție – 1 linguriță de turmeric și 200 ml de apă caldă. Clătiți gura.
 • Anemie: Consumați de 3 ori pe zi 1/2 linguriță de turmeric și aceeași cantitate de miere.

Luați aminte

 1. La 5-6 porții de bucate adăugați 1/2 linguriță de turmeric.
 2. Medicina indo-tibetană susține că tot ce consumați înainte de masă acționează asupra rinichilor și intestinului gros. Ceea ce consumați în timpul mesei influențează sistemul digestiv. Ceea ce consumați după masă acționează asupra plămânilor și gâtului.

Măști pentru față și corp

mithjepth

1. Diluați 1 linguriță de turmeric cu lapte, aplicați soluția pe fața curată pentru 10 minute, după care clătiți.

Această mască curăță, exfoliază, tonifiază, întinerește, ameliorează iritațiile, are efect antiinflamator, este utilă în cazul coșurilor și furunculilor.

Puteți adăuga miere. În caz de piele iritată și inflamată aplicați această mască nu mai des de o dată la șapte zile.

2. Amestecați 2 linguri de zaț de cafea, 1 linguriță de turmeric, scorțișoară, sare, ulei de măsline. Aplicați masca pe pielea uscată și masați cu grijă. Clătiți cu apă. Această rețetă de scrub curăță și exfoliază foarte bine pielea. Turmericul îndepărtează cicatricile și este un dușman al celulitei.

Turmericul se consideră un remediu care menține sănătatea și tinerețea. Are proprietăți antiinflamatorii asupra pielii. Consumul de turmeric și ghimbir preîntâmpină căderea părului.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: