_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

La prima vedere ideea de a încălzi lumânarea cu uscătorul de păr pare stupidă. Însă după ce vei vedea rezultatul vei face la fel!

Acum oricine poate să meargă la magazin să aleagă un cadou după gustul său. Dar cred că veți fi de acord cu faptul că este mult mai plăcut să primești cadouri handmade. Aceste lucruri au o energie specială și există numai într-un singur exemplar. Noi vă prezentăm 6 idei originale care vă vor ajuta să creați adevărate capodopere.

Fotografie pe placă din lemn. Aveți nevoie de o fotografie, fier de călcat, scândură de lemn, bandă adezivă. Atașați fotografia cu imaginea în jos pe placa din lemn cu ajutorul bandei adezive. Călcați fotografia cu fierul de călcat cald. Imaginea de pe fotografie se va transpune pe placa din lemn și astfel veți obține un cadou original.

Iată o altă variantă a fotografiilor pe placă. Aveți nevoie de: lipici pentru decupaj, adeziv acrilic mat, o fotografie, o placă de lemn, o perie, o bucată de pânză. Aplicați pe placă un strat de adeziv mat. Deasupra puneți fotografia cu imaginea în jos. Neteziți fotografia cu mâna și lăsați să se usuce timp de 8 ore. Frecați ușor fotografia cu o bucată de pânză pentru a scoate stratul de hârtie. Acoperiți imaginea cu lipici pentru decupaj.

Veioză-panou. Aveți nevoie de: bandă adezivă, o veioză, o fotografie pe hârtie transparentă. Atașați fotografia de abajurul veiozei cu ajutorul bandei adezive. Cadoul original este gata!

Flacără veșnică. Aveți nevoie de: o lumânare, bandă adezivă, peliculă fotografică veche, un sfeșnic transparent. Puneți lumânarea în sfeșnic și înfășurați pelicula fotografică în jurul sfeșnicului. Fixați bine cu ajutorul bandei adezive.

Felinar original. Aveți nevoie de: un felinar, bandă adezivă, o lumânare, o fotografie pe hârtie transparentă. Tăiați poza în 4 bucăți după dimensiunile ferestruicilor felinarului. Atașați fotografia cu ajutorul bandei adezive. În întuneric, arată impresionant!

Lumânare magică. Aveți nevoie de: un uscător de păr, lumânare, hârtie cerată, o poză. Tăiați  o bucată de hârtie cerată. Înfășurați lumânare în fotografie iar apoi în hârtia cerată. Încălziți lumânarea cu un uscător de păr. Ceara va începe să se topească încet. Scoateți hârtia cerată.

Puteți crea aceste lucruri incredibile rapid și fără costuri mari. Nu uitați să împărtășiți aceste idei cu familia și prietenii, ei vor fi încântați de ele!

 

Autor text:Perfect-ask.com

Sursa: COOPH

Comentarii

Comentarii

error: