_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Îți imaginai vreodată că poți face așa ceva cu o șosetă veche? Privește și încearcă și tu!

Iată cum poți să-ți construiești singur propriul om de zăpadă, dar într-un mod mult mai creativ. Poți să îți creezi un om de zăpadă dintr-o singură șosetă veche, albă.

Taie șoseta în două de sub călcâi, leagă partea pe care a rămas călcâiul și întoarce-o pe dos. Umple acest săculeț care îl realizezi cu orez și leagă-l și în cealaltă parte, pentru a te asigura că orezul nu se varsă.

Folosește cealaltă parte a șosetei pentru a crea o căciuliță pentru acest sac, dar nu înainte de a modela șoseta sub forma unui omuleț de zăpadă. Va trebui să arată ca și cum ați pus un bulgăre mic peste unul mare. După aceea creați căciula.

Faceți o eșarfă din orice material și înfășurați-o pe mijlocul șosetei umplute cu orez, în locul unde se întâlnesc bulgării. Deja omul de zăpadă începe să prindă formă. Pune căciulița în cap și eșarfa pe umerii omulețului de zăpadă, iar apoi lipește pe el năsturei pentru a-i crea hăinuța.

De asemenea, puteți fixa niște mărgeluțe pe post de ochi sau poți băga anumite bolduri cu cap de plastic în loc de ochișori. Vei vedea cum să faci acest lucru în video. Urmează cu atenție pașii și tocmai vei devea că ți-ai creat cea mai frumoasă jucărie.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Handimania

Comentarii

Comentarii

error: