_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Interpreții încep să pocnească în cor din degete. Efectul creat e absolut surprinzător!

Nu mi-aș fi închipuit vreodată că poți crea așa ceva doar din simple pocnituri ale degetelor. Pocnind într-un mod sistematic din degete și bătând din palme, dirijați fiind grijuliu, acești interpreți au produs un efect minunat. Aveai impresia că plouă. Se auzea ca și când o furtună e pe cale să se abată asupra lor. De fapt, tot efectul era creat de pocnituri și de aplauze sistematice. Privește ce au reușit să facă acești coriști!

Apoi au început să cânte. Spectacolul a fost unul desăvârșit, iar ceea ce s-a întâmplat pe acea scenă a pătruns și a rămas cu siguranță în inima celor ce au fost prezenți pentru mult timp. Privește ce voci au acești interpreți și în ce mod combină vocea cu efectele create de ei pentru a iești ceva absolut extraordinar. Rezultatul întrece orice așteptări.

Privește!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Angel City Chorale

Comentarii

Comentarii

error: