_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Înfășurați tălpile în câteva straturi de folie de aluminiu. Ceea ce se va întâmpla peste o oră, va uimi medicii!

Folia de aluminiu este un material deosebit.  Tratarea cu folie de aluminiu a fost practicată și în China antică. Folia de aluminiu era aplicată pe punctele biologic active care răspund de funcționarea organelor bolnave. Astăzi veți afla cum să scăpați de durerile chinuitoare de articulații cu ajutorul foliei de aluminiu. Tratarea articulațiilor cu acest remediu este cel mai ieftin mod și nu trebuie să puneți la îndoială eficiența acesteia.

Tratarea cu folie de aluminiu

Metoda de tratare cu folie de aluminiu se datorează medicului psihoterapeut Wilhelm Reich. Cu ajutorul foliei de aluminiu poate fi tratată răceala, durerile de spate, osteocondroza gâtului și podagra (guta).

Folia de aluminiu, aplicată pe locul bolnav, reflectă punctele biologice într-un meridian energetic. Acest fapt este benefic pentru organul bolnav, care este asociat cu meridianul și în consecință boala dispare.

Tratarea cu folie de aluminiu este foarte simplă. Înfășurați locul afectat, de exemplu, oasele de la tălpi. Fixați remediul minune cu tifon. Aplicați folia pe locul bolnav neapărat cu partea lucioasă.

Permanent mă deranjau picioarele, în special când se schimba timpul. Folia de aluminiu m-a ajutat foarte mult. După o săptămână de tratament am simțit o ușurare. Am fost foarte bucuros să aflu despre acest remediu extraordinar.

O cură de tratament cu folie de aluminiu oferă un rezultat foarte bun.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: