_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată de ce trebuie să lăsați o monedă în congelator, atunci când plecați de acasă. Este foarte important!

V-ați întrebat vreodată de ce atunci când vă întoarceți după o vacanță îndelungată, ceasul digital nu arată ora corectă?

Probabil a fost deconectată electricitatea pentru câteva zile, iar mâncarea din congelator putea să se altereze. După conectarea electricității, produsele au înghețat și dvs nu ați observat nimic. Această mâncare alterată poate fi periculoasă, deoarece este o sursă de dezvoltare a bacteriilor și microbilor.

1

În acest articol vă vom dezvălui un secret despre cum puteți afla dacă a fost sau nu dezghețat congelatorul.

Aveți nevoie de

  • o ceașcă
  • apă
  • o monedă

Mod de utilizare

  1. Turnați apa în ceașcă și puneți-o în congelator.
  2. Când apa va îngheța puneți moneda deasupra și puneți din nou ceașca în congelator.

Când vă veți întoarce din concediu, verificați unde se află moneda înainte de a consuma produsele din congelator.

  • Dacă moneda se află deasupra, înseamnă că nu au fost deconetări de electricitate sau au fost pe termen foarte scurt și apa s-a dezghețat doar puțin. Produsele sunt sigure!
  • Dacă moneda se află în partea de jos a ceștii, înseamnă că deconectarea de la electricitate a fost pe mai mult timp. Apa s-a dezghețat, iar moneda s-a dus la fund. Este recomandat să nu folosiți produsele din congelator.

Puteți folosi acest truc când plecați de acasă pentru mai mult timp.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: