_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cum puteți îndepărta luciul lăsat de fierul de călcat de pe haine

Este foarte plăcut când o persoană este îmbrăcată îngrijit și cu gust. Uneori, însă aspectul hainei este neplăcut din cauza urmelor lăsate de fierul de călcat. Gospodinele deseori se confruntă cu această problemă. Probabil au încercat diferite metode de a evita aceste urme, dar fără rost.

În articolul de astăzi vă prezentăm un sfat practic privind îndepărtarea petelor de acest gen.

Petele lucioase se observă cel mai mult pe hainele de culoare închisă. Dacă ați deteriorat deja vreo haină, nu vă grăbiți să o aruncați. Iată cum trebuie să procedați.

Puneți pe masa de călcat un prosop flaușat sau un cearșaf. Puneți haina deasupra. Umeziți o bucată de tifon cu soluție de oțet și călcați haina peste această țesătură umedă. Programați fierul de călcat la regim mediu sau pentru haine fine. Fierul de călcat trebuie să fie cald, iar nu fierbinte. Încercați să călcați lent, ținând fierul de călcat mai mult timp pe același loc. Acum luciul va dispărea fără urmă.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: