_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cum puteți fi frumoasă și după 30 de ani!

Se zice că după vârsta de 30 de ani începe cea mai frumoasă perioadă a vieții. Deja sunteți o femeie formată și știți ce doriți de la viață. De asemenea, exteriorul dvs poate spune foarte multe despre interiorul dvs. Totuși trebuie să aveți grijă de ambele aspecte. Nu este neapărat să cheltuiți sume enorme la saloanele de frumusețe. Puteți fi la fel de frumoasă folosind remedii naturiste preparate acasă.

Sfaturi pentru a fi frumoasă după 30 de ani

Sfatul Nr. 1

În fiecare dimineață, pe stomacul gol, consumați o linguriță de semințe de in. Mestecați bine și beți un pahar de apă. Luați micul dejun după jumătate de oră.

Ce veți obține?

Acest remediu curăță foarte bine organismul. Datorită acestuia pielea va fi mai netedă și mai proaspătă. De asemenea, veți slăbi puțin. Totodată, semințele de in fortifică părul și unghiile.

Atenție! Semințele de in nu se consumă în caz de existență a pietrelor în organism.

Sfatul Nr. 2 

Consumați salată din sfeclă fiartă, la dejun sau la cină.

Ce veți obține?

Sfecla este un remediu unic de curățare a sângelui. Un sânge sănătos este un indiciu al frumuseții exterioare. Acest remediu acționează benefic asupra sănătății pielii și a organelor interne.

Sfatul Nr. 3

În fiecare zi, înainte cu o oră de culcare, aplicați pe față glicerină și vitamina E. Amestecați 30 g de glicerină cu conținutul a 10 capsule de vitamina E. Înainte de a aplica masca, curățați bine fața și faceți un masaj ușor al feței cu o periuță moale, până se va înroși puțin. Există doar un mic neajuns, pielea devine puțin lipicioasă până glicerina se absoarbe.

Ce veți obține?

Veți observa rezultatele pozitive în fiecare dimineață a acestei proceduri. Ridurile vor dispărea, iar culoarea va fi uniformă. De asemenea, masca este benefică în cazul ridurilor de sub ochi.

Sfatul Nr. 4

Consumați în fiecare zi nu mai puțin de 50 g de nuci. Orice tip de nuci este binevenit.

Ce veți obține?

Părul și unghiile vă vor spune un mare mulțumesc deja după 2 săptămâni.

Sfatul Nr. 5

O dată la trei zile faceți mască pentru păr din praf de muștar amestecat cu ulei (ulei de ricin sau din germeni de grâu). Aplicați amestecul pe părul umed și lăsați să acționeze 20-30 de minute, după care clătiți.

Ce veți obține?

După o lună nu vă veți recunoaște părul. Va avea un aspect sănătos și mătăsos.

Sfatul Nr. 6

Rezervați o pereche de ciorapi pentru somn. Aceștia trebuie să fie sau din bumbac sau din lână în funcție de sezon. Înainte de somn, după ce ați făcut un duș, aplicați pe tălpi puțin unt cu adăugarea a câtorva picături de ulei de mentă. Apoi îmbrăcați ciorapii și mergeți la somn.

Ce veți obține?

Peste o lună picioarele vor fi de invidiat. Dacă veți face această procedură cu o lună înainte de sezonul estival, veți avea niște călcâie perfecte. Vă veți mândri cu ele.

Sfatul Nr. 7

Referitor la gene. Aveți nevoie de un tub vechi de rimel. Spălați-l bine cu ajutorul periuței sale. Uscați-l. Turnați în interior ulei de germeni de grâu. Remediul naturist pentru fortificarea și creșterea sănătoasă a genelor este gata. Aplicați acest ulei pe gene înainte de somn. Este suficient să aplicați doar puțin.

Ce veți obține?

Peste o lună veți observa că genele sunt mai dese, mai lungi și mai sănătoase.

Sfatul Nr. 8

Îngrijiți pielea corpului. Amestecați un pahar de sare de mare (se potrivește și cea de bucătărie) cu un pahar de smântână grasă. După ce ați făcut duș, îmbrăcați mănușa de baie și masați tot corpul, inclusiv gâtul. Apoi clătiți-vă cu apă caldă. Nu vă leneviți, faceți această procedură după fiecare duș. Amestecul poate fi păstrat la frigider.

Ce veți obține?

Sarea înlătură celulele moarte de pe piele și dezinfectează. Dacă aveți coșuri mici, acestea vor dispărea. Smântâna înmoaie acțiunea sării, fără a permite zgârierea pielii, precum și hidratează pielea. Faceți această procedură în mod regulat.

Sfatul Nr. 9 

Din nou despre piele. Încercați să achiziționați ulei de amarant. Este o comoară. Componentul de bază al acestuia este scvalenul. Acesta la rândul său este unul din componentele principale ale pielii. Uleiul se absoarbe 100% și este învingător în lupta cu ridurile, cicatricile, arsurile, vergeturile și alte defecte ale pielii. Uleiul de amarant poate și trebuie utilizat în fiecare zi.

Ce veți obține?

Este un remediu excelent pentru multe afecțiuni. Unicul neajuns este prețul acestuia.

Sfatul Nr. 10

Preparați o soluție specială pentru clătirea părului după spălare. Adăugați câteva picături de ulei de mentă (la 1 litru de apă – 5 picături de ulei) și clătiți părul după fiecare spălare.

Ce veți obține?

După prima utilizare veți simți efectul. Veți avea o senzație de prospețime și ușurare. Acest remediu ameliorează și durerile de cap. Este un remediu eficient în lupta cu mătreața și înlătură excesul de grăsime de pe păr.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: