_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cum îți poți proiecta un obiect de decor creativ și o jucărie foarte eficientă pentru bebelușul tău!

Iată o modalitate extraordinară de a-ți împodobi camera cu ceva creativ și făcut de tine acasă. Acest obiect poate reflecta creativitatea aceea ieftină și uimitoare de care orice familie are nevoie la un moment dat. Vrei să îți faci camera să strălucească și nu știi cum? Acest videoclip îți oferă soluția perfectă.

Iată ce ai de făcut! Îți iei câteva pungi de bumbac sau de vată, câteva globuri de hârtie de la veioze și o simplă instalație de brad. Urmezi frumos pașii și lipești bumbacul pe acele globuri, după care le prinzi de un suport de susținere și le ajustezi înălțimea în funcție de ceea ce vrei să iasă. Norișorul creativ este gata de pus la treabă!

E ușor de creat și foarte frumos. Poate înfrumuseța camera și poate crea atitudine, ba mai mult decât atât, poate reprezenta o jucărie excelentă pentru bebelușul tău.  Poți să îl poziționezi deasupra pătuțului său și îl poți colora în diverse moduri, în funcție de instalația pe care o alegi, așa încât să îl ajuți să  doarmă, să îi captezi atenția sau să îl lași să se joace într-un mod cât mai sigur pentru el.

Norișorul pufos are multe întrebuințări. Fă-ți și tu unul în cel mai scurt timp!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: TiffyQuake

 

Comentarii

Comentarii

error: