_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cele mai utile trucuri pentru sărbători! Privește cât de eficiente sunt!

Vrei să fii mai aproape de Crăciun și să mărești suspansul pe zi ce trece? Fă-ți propriul calendar de Crăciun și personalizează-l cu cadouri gustoase și cu surprize pentru copiii tăi. Vezi cum vei putea face acest lucru cu o simplă formă pentru prăjituri. Pune-ți pe ușă o coroniță de ramuri de brad sau lumini și instalații de pom, creează ornamente în bucătărie și multe multe altele urmărind acest videoclip minunat cu trucuri.

În caz că gătești ceva frumos în bucătărie în perioada sărbătorilor și ai scăpat din greșeală o coajă de ou în timp ce spargi ouăle, udă-ți un pic mâinile și vei putea să scoți coaja fără nicio problemă. De asemenea, dacă vrei să deguști o șampanie în urma mesei luate cu familia, învelește șampania în hârtie și bag-o în frigider, după care te poți bucura în liniște de ea, cu familia.

Doar în acest mod vei putea ura în adevăratul sens: Sărbători fericite!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: WhatsUpMoms

Comentarii

Comentarii

error: