_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată câteva sfaturi care ne fac viața mai ușoară!

Deseori gospodinele se simt epuizate și fără chef de a mai face ceva prin bucătărie sau prin casă. Dacă aceste stări sunt tot mai dese rezultă că trebuie să schimbați ceva în modul de abordare a problemelor.

Perfect-ask.com vă propune câteva sfaturi care vă vor face viața mai ușoară. Dacă le veți urma veți avea mereu bună dispoziție și le veți reuși pe toate!

советы как улучшить быть фото

Sfaturi care vă fac viața mai ușoară

1. Încercați să apelați la o companie de curățare care va veni o dată la jumătate de an și vă va face curățenie în casă. Nu este atât de costisitor. Vor veni persoane care fără nici o isterie sau capricii vor face curățenie peste tot. În acest răstimp dvs puteți să vă distrați cu prietenii, în loc să vă epuizați făcând curățenie.

2. Nu mai folosiți diferite produse „fine”, care nu spală nimic! Cumpărați mănuși și cele mai puternice produse chimice: aplicați, așteptați un minut și clătiți!

3. Vă imaginați că mâncarea nu mai trebuie prăjită? Cum? Foarte simplu pentru aceasta este mânecă pentru copt. În primul rând este mult mai folositor, iar în al doilea rând nu trebuie să roadeți nimic. Pur și simplu aruncați ceea ce ați folosit.

4. Dacă nu puteți să renunțați la prăjit, atunci folosiți folia de aluminiu. Înveliți aragazul cu folie înainte de a începe să gătiți. După ce ați terminat, pur și simplu aruncați folia la gunoi, iar aragazul va rămâne curat.

5. Un alt truc. Umeziți pereții din jurul aragazului și aplicați folie alimentară. Aceasta va proteja foarte bine pereții de petele de grăsime și poate fi mereu reînnoită.

6. Aruncați chiar astăzi 10 lucruri de prisos. Mâine aruncați alte 10. Poimâine încă alte 10. Nu trebuie să căutați vreo logică, doar aruncați în fiecare zi câte 10 lucruri și faceți un obicei din aceasta. Dacă nu aveți ce arunca, găsiți.

7. Trebuie să cumpărați neapărat un capac pentru cuptorul cu microunde. De fiecare dată când gătiți sau încălziți ceva acoperiți cu acest capac. Astfel, veți uita că trebuie curățit cuptorul.

8. Curățați legumele într-un vas, iar nu în chiuvetă. Iar când veți termina pur și simplu aruncați cojile la gunoi.

9. Tundeți pisica! Este o metodă foarte bună de a scăpa de ghemulețele de blană de prin casă. Pisicii nu-i va dăuna acest lucru în nici un fel, deci găsiți un specialist și tundeți-o.

10. Robotul multicooker rezolvă foarte multe probleme. Dacă mâncarea preparată în el nu ar fi gustoasă, nici nu s-ar fi cumpărat. Deja toți prietenii folosesc așa tip de robot.

11. Apropo, aspiratorul robot de asemenea este foarte util. Faceți cadou prietenilor dvs un aspirator. El este mai binevenit decât multicooker-ul.

12. V-ar părea straniu, dar puteți evita călcarea lenjeriei de pat și a blugilor.

13. Atenție! Dacă veți înmuia laveta pentru ștergerea prafului  în balsam de rufe, atunci praful de pe rafturi va fi de două ori mai puțin.

14. Spuneți-le copiilor și soțului că ei deja trebuie să facă curățenie în casă. Lăsați-i pe ei să se gândească cum să facă curățenie în toată casa.

Aceasta nu e lista completă a trucurilor care vă vor ușura viața și vă vor crea mai mult timp liber. Însă dacă le veți aplica în practică vă va fi mult mai ușor.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: