_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Greşeala tuturor femeilor ajunse la maturitate…

Femeile contemporane se află într-o predispoziţie permanentă de a seduce: cheltuie sume enorme pe machiaj, merg la sală pentru a se menţine în formă, respectă tot felul de diete etc.

“Dacă vei continua în acest fel”, mi-a spus o colegă văzându-mă cum mănânc o chiflă, “peste vreo 5 ani nimeni nu o să te mai dorească!” Probabil aceste cuvinte ar fi trebuit să mă sperie şi să mă mobilizeze imediat în regimul de aşa-numită “responsabilitate pentru erecţia bărbaţilor”.

oshij

Foarte des expresia “a avea grijă de tine” înseamnă nu ştiu de ce “a corespunde dorinţelor sexuale ale bărbaţilor”. Dar o astfel de atitudine le extenuează pe femei în aşa măsură, încât ele încep să se revolte.

Gândiţi-vă: iese că eu trebuie să renunţ la o costiţă gustoasă, la un pahar de vin şi în general la mult timp pe care normal l-aş dedica soţului şi copiilor pentru a avea grijă ca nişte bărbaţi străini, cu care nu am absolut nici o legătură, să-şi activeze poftele sexuale? Cu ce ocazie?

Bineînţeles că în mintea unei femei educate cu asemenea “idealuri” se va declanşa curând o revoltă. Căci ea fie va continua să depună tot mai mult efort pentru a arăta atrăgător, punând straturi tot mai impunătoare de machiaj şi apelând la tot felul de intervenţii de chirurgie plastică, fie, extenuată de aceste acţiuni lipsite de sens, va renunţa la obsesia de a fi atrăgătoare pentru bărbaţi străini sau necunoscuţi.

La urma urmei, dacă nu eşti capabilă să-ţi stăpâneşti poftele, e mult mai simplu şi mai ieftin să te duci pe un weekend în Turcia sau Egipt, de exemplu.

În plus organismul supus unor asemenea solicitări începe să cedeze şi către 35 de ani femeile cu preocupări de acest gen încep să aibă probleme cu sănătatea pielii, coloana vertebrală, semne premature de îmbătrânire etc. Dar de cele mai multe ori nici asta nu o opreşte pe femeia contemporană. Ea se crede destul de matură ca să-i facă observaţie colegei care mănâncă o chiflă, dar încă nu este destul de matură ca să aibă grijă de sine.

Sau cel puţin ea consideră că a purta pantofi cu toc de 10 cm şi a-şi aplica kilograme de machiaj este echivalentul cu a avea grijă de sine. Să te mai miri că poţi vedea în societate păpuşi cu osteocondroză sau prinţese de care te sperii când le vezi fără machiaj?

Dar cel mai groaznic faptul că majoritatea femeilor nici nu-şi pot imagina un altfel de mod de viaţă. Cum să ieşi afară fără să-ţi aplici un fond de ten de câteva zeci de euro? Sau cum să ieşi în lume fără manichiură profesionistă?

Sunteţi o femeie fericită dacă ajungeţi în ziua în care să înţelegeţi că astfel de priorităţi sunt total aiurea. Atunci veţi avea şansa să salvaţi multe lucruri din viaţa dvs.: sănătatea, familia şi mai ales feminitatea!

.

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: