_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Garderoba de bază în stil franţuzesc: ne îmbrăcăm ca pariziencele adevărate!

Franţuzoaicele sunt un reper al eleganţei şi frumuseţei. În orice haine s-ar îmbrăca, ele au un aspect plin de stil şi feminitate. În plus franţuzoaicele reuşesc să nu cheltuie sume impunătoare de bani pentru a arăta în acest fel.

Mulţi nu cunosc că franţuzoaicele adevărate au în garderobă haine de bază, adică îmbrăcăminte care este potrivită pentru orice evenimente. Astăzi noi vom arunca o privire în garderoba lor pentru a afla ce trebuie să îmbraci pentru a te simţi mereu ca pe aleile pariziene.

Stilul vestimentar franţuzesc

1. Blugii sunt prezenţi în garderoba fiecărei doamne din Paris, fără excepţii. Aceştia se combină perfect cu o bluză uşoară sau un pulover elegant.

французский стиль одежды фото

2. Parisul este oraşul contradicţiilor, iar reprezentantele sexului frumos nu sunt o excepţie. O pereche de pantofi bărbăteşti pot fi combinaţi oricând cu un costum semi-clasic.

французский стиль одежды фото

3. Unicul element cu adevărat scump al garderobei franţuzoaicelor este gentuţa. Ele consideră inadmisibil să porţi o gentuţă contrafăcută, ce imită brandurile celebre.

французский стиль одежды для женщин

4. Sacoul negru trebuie să aibă un loc aparte în garderoba feminină. El poate fi îmbrăcat atunci când nu aveţi timp sau chef să căutaţi un set de îmbrăcăminte mai sofisticat.

французский стиль одежды для женщин

5. Balerinii stilaţi şi comozi sunt încălţămintea preferată a tuturor franţuzoaicelor.

французский стиль одежды женщины

6. Acest element vestimentar nu se va demoda niciodată! O batistă gingaşă de mătase va diversifica graţios garderoba dvs.

французский стиль одежды женщины

7. Mantaua lungă, impermeabilă, are un loc special în garderoba franţuzoaicelor. Dacă îmbrăcaţi mantaua la fustă sau rochie, atrageţi atenţia ca acestea să fie aproximativ de aceeaşi lungime.

французский стиль одежды женщины

8. Puloverul cu umerii goi arată îmbătător pe femeile slăbuţe.

французский стиль одежды женщины

9. În gentuţa oricărei doamne pariziene se găseşte o pereche de ochelari negri mari. Oricând poate apărea ocazia să-i îmbrăcaţi: lumină puternică, lacrimi neaşteptate, ochi obosiţi etc.

французский стиль женской одежды

10. O cămaşă largă accentuează feminitatea chiar şi atunci când este băgată în fustă sau pantaloni. Puteţi împrumuta această piesă vestimentară de la bărbatul dvs.

французский стиль женской одежды

Dar prietenele dvs. cunosc ceva despre garderoba de bază a franţuzoaicelor?

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: