_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Priviți ce cumpărăm din magazine. Așa se produc fructele și legumele!

Iată ce se întâmplă în spatele tejghelei și ce cumpărăm de fapt de la marii producători! Priviți prin ce tehnici fac aceștia legumele și fructele să pară proaspete și să strălucească de frumusețe! Aceasta este doar una din metodele extrem de periculoase ce ne pun viața în pericol, însă sunt practicate sute de astfel de metode cu mâncarea ce ajunge pe rafturile magazinelor.

Acești oameni adaugă coloranți și substanțe chimice în apă și colorează plantele sau le injectează cu tot felul de compuși chimici foarte periculoși, pentru ca mâncarea să supraviețuiască mai mult, să capete o culoare mai vie, să dea dovadă de prospețime.

Nu se mai pune accent nicăieri pe gust, pe prospețime și pe naturalețe, pe puritate. Cumpărăm euri cu bună credință și nu facem nimic pentru a opri acest masacru. Dați mai departe video-ul și opriți curentul consumerismului ce ne provoacă moartea încet și sigur!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: manele_romania

Comentarii

Comentarii

error: