_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

(VIDEO) Bucătarul aliniază filele de bacon pe acea tigaie. Iată rezultatul final!

Acest bărbat aliniază tot acest bacon pe o tigaie pentru a pregăti o rețetă unică. Privește și tu ce iese la final! Este absolut incredibil!

El ia tigaia și începe să așeze baconul după ce așează mai întâi hârtia de copt dată cu ulei. Fiți foarte atenți la instrucțiunile bucătarului și procedați exact ca în videoclip pentru a putea obține rezultatele scontate. Nu trebuie omis niciun pas.

După ce ați așezat baconul, tăiați cartofii în felii cât de subțiri puteți, însă nu îi decojiți, ci îi tăiați cu tot cu coajă. Apoi așezați cartofii în rând în tigaie, peste bacon, exact ca în videoclip. După acest pas este timpul să adăugați brânza. Bineînțeles, sărați și piperați după gust, după care răzuiți brânza cedar peste cartofi.

Cu cât este mai bătrână brânza, cu atât va fi mai bună mâncarea, conform recomandărilor bucătarului. Repetați apoi pași de mai sus și, pe măsură ce adăugați cartofi, strângeți straturile mai spre centu, exact ca în video, așa încât rezultatul final va arăta ca o floricică.

Acoperiți totul și puneți tigaia pe o tavă, pentru a proteja cuptorul de grăsimea ce se va scurge din bacon și puneți totul la cuptor pentru 2 ore jumătate. Ceea ce veți scoate din cuptor vă va uimi. Poftă bună!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: PEIPotatoes

Comentarii

Comentarii

error: