_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată cea mai nouă metodă de a găti cartofi cu parmezan!

Astăzi învățăm să gătim cartofi cu parmezan, pentru o masă elegantă și plină de savoare! Să trecem la treabă! Se iau cartofii și se decojesc, cam un kilogram jumătate de cartofi gold. Se unge tava cu unt, fiecare formă în parte, după care se feliază cartofii foarte foarte subțire și se amestecă într-un bol cu unt topit. Se rade deasupra parmezanul, se asezonează cu verdețuri, sare și piper și se amestecă bine.

Se iau cartofii și se fac grămezi din feliuțe, după care se așează în tavă și se piperează cu piper negru, proaspăt. Se pune tava la cuptor, la 190 de grade Celsius, pentru aproximativ o oră. După ce se scot cartofii din cuptor se lasă 5 minute să se răcească, apoi se rade deasupra parmezan și se pune puțină verdeață și rețeta este gata de savurat.

Poftă bună!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Home Cooking Adventure

Comentarii

Comentarii

error: